Povezane novice

Takšna premoč, da bi šel v bokse še enkrat – samo za trening

SiolNET 30.07.2023
Max Verstappen je s šestega štartnega mesta na VN Belgije dosegel svojo osmo zaporedno zmago (deseto, če štejemo še šprinterske dirke). Kos mu ni bil niti ekipni tekmec Sergio Perez, ki je v prvem krogu prehitel Charlesa Leclerca. Mu je pa v zadnjem… »

Gajser od vrnitve tako visoko še ni bil

Zurnal24 30.07.2023
Tim Gajser je s šestim mestom na Finskem dosegel najvišjo skupno uvrstitev od vrnitve po zlomu stegnenice. Slovenski motokrosist Tim Gajser je na preizkušnji svetovnega prvenstva razreda MXGP v finski Vanti osvojil šesto mesto, potem ko je bil šesti… »

Verstappen pri simultanki pomislil na dodatni postanek zgolj zaradi treninga

RTV Slovenija 30.07.2023
Nič novega v formuli ena, saj je Max Verstappen zmagal tudi v Spa-Francorchampsu za VN Belgije. Za dvakratnega svetovnega prvaka je to že osma zaporedna zmaga in deseta v sezoni. Drugo mesto je pripadlo njegovemu moštvenemu kolegu Sergiu Perezu. Red… »

Nič mu ne pride do živega: Verstappen kljub pribitku na vrhu!

Zurnal24 30.07.2023
Vodilni dirkač prvenstva F1 Max Verstappen (Red Bull) je na slovitem Spa-Francorchampsu dobil še osmo zaporedno dirko (deseto skupno) za veliko nagrado v letošnji sezoni. Nizozemski dirkač Max Verstappen (Red Bull) je zmagovalec dirke za VN Belgije v… »

Dva brutalna padca, preplah tudi v Hondi. Znova slavi Febvre.

SiolNET 30.07.2023
Svetovno prvenstvo v motokrosu se je nadaljevalo na Finskem. V elitnem razredu MXGP je Tim Gajser osvojil šesto mesto, je pa grd padec doživel njegov ekipni kolega Ruben Fernandez. Zdravniki so mu pomagali že na sami progi. Petič zapored je zmagal… »

Verstappen v Belgiji nepremagljiv tudi na klasični preizkušnji

Dnevnik 30.07.2023
Nizozemski dirkač Max Verstappen (Red Bull) je zmagovalec dirke za VN Belgije v Spa-Francorchampsu. Drugi je bil njegov moštveni sotekmovalec Mehičan Sergio Perez, tretji pa Ferrarijev voznik Monačan Charles Leclerc. Nizozemec je tako brez težav… »

Max Verstappen tudi v Belgiji brez resnega tekmeca

Delo 30.07.2023
Nizozemski dirkač Max Verstappen (Red Bull) je zmagovalec dirke za VN Belgije v Spa-Francorchampsu. Nizozemski dirkač Max Verstappen (Red Bull) je zmagovalec dirke za VN Belgije v Spa-Francorchampsu. Drugi je bil njegov moštveni sotekmovalec Mehičan… »

Gajser vse višje, na Finskem že med najboljšo šesterico

Delo 30.07.2023
Slovenski motokrosist Tim Gajser je na preizkušnji svetovnega prvenstva razreda MXGP v finski Vanti osvojil šesto mesto. Slovenski motokrosist Tim Gajser je na preizkušnji svetovnega prvenstva razreda MXGP v finski Vanti osvojil šesto mesto, potem ko… »

Gajser najboljši po vrnitvi: Na Finskem dvakrat šesti

RTV Slovenija 30.07.2023
Na novem prizorišču motokrosistične elite je Tim Gajser začel dan z 12. startnega mesta, nato pa obe vožnji na VN Finske končal na šestem mestu. Zmage v mestu Vantaa se je veselil Francoz Romain Febvre. Na startu prve vožnje za VN Finske je… »

Febvre zmagovalec Finske, Gajser šesti

Dnevnik 30.07.2023
Slovenski motokrosist Tim Gajser je na preizkušnji svetovnega prvenstva razreda MXGP v finski Vanti osvojil šesto mesto, potem ko je bil šesti tudi v obeh posamičnih vožnjah. Zmagal je Francoz Romain Febvre. Prvo vožnjo je dobil najboljši dirkač… »

Ko je Schumacher poskušal obračunati kar s pestmi

SiolNET 30.07.2023
Dirka formule 1 v Spaju je ena od tistih, ki so bile na koledarju že v prvi sezoni (1950). Dramatičnih trenutkov v Ardenih nikoli ne manjka. Še posebej, če dežuje. In to se je dogajalo pogosto. Tudi ta konec tedna. Pred štartom 12. dirke letošnjega… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem