Povezane novice

Mohorič tudi po koncu Toura kaže izjemne predstave

Zurnal24 30.07.2023
Matej Mohorič si je privozil etapno zmago in majico vodilnega na kolesarski dirki po Poljski. Slovenski kolesarski as Matej Mohorič (Bahrain Victorious) je zmagovalec druge etape dirke po Poljski. Na razgibani trasi od Leszna do Karpacza (202,9 km) je v… »

Mohorič spet zmagal: Vse od Toura se počutim noro dobro

Delo 30.07.2023
Slovenski kolesar Matej Mohorič (Bahrain Victorious) je zmagovalec druge etape dirke po Poljski. Slovenski kolesar Matej Mohorič (Bahrain Victorious) je zmagovalec druge etape dirke po Poljski. Na razgibani trasi od Leszna do Karpacza (202,9 km) je v… »

Fantastičen uspeh Mateja Mohoriča

SiolNET 30.07.2023
Slovenski kolesarski as Matej Mohorič (Bahrain Victorious) je zmagovalec druge etape dirke po Poljski. Na razgibani trasi od Leszna do Karpacza (202,9 km) je v tesnem zaključku navkreber ugnal Portugalca Joaa Almeido in oblekel majico vodilnega. Sportal… »

Mohorič po etapni zmagi prevzel skupno vodstvo na dirki po Poljski

Dnevnik 30.07.2023
Slovenski kolesarski as Matej Mohorič (Bahrain Victorious) je zmagovalec druge etape dirke po Poljski. Na razgibani trasi od Leszna do Karpacza (202,9 km) je v tesnem zaključku navkreber ugnal Portugalca Joaa Almeido in oblekel majico vodilnega… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem