Povezane novice

TRAGIČNA PROMETNA NESREČA V PRADAH: Sopotnik v SB Izola podlegel poškodbam

Regional 31.07.2023
V soboto zvečer je prišlo v Pradah do tragične prometne nesreče, za posledicami katere je umrl 82-letnik sopotnik v avtomobilu, doma z območja Kopra, so sporočili iz Generalne policijske uprave. Fotografija je simbolična. Nesreča se je zgodila, ko… »

Ko je zapeljala na cesto, je vanjo trčil avto, sopotnik umrl

Zurnal24 31.07.2023
V prometni nesreči, ki se je v nedeljo zvečer zgodila v naselju Prade, je umrl sopotnik v osebnem vozilu. Nesreča se je zgodila v nedeljo ob 19.55 v naselju Prade v Mestni občini Koper. Šestinsedemdesetletna voznica osebnega avtomobila je vozila po… »

FOTO: Kar je bilo videti kot nedolžno trčenje, se je sprevrglo v tragedijo

Necenzurirano 31.07.2023
V Pradah pri Kopru je včeraj zvečer prišlo do trčenja med dvema osebnima voziloma. Kot poročajo Primorske novice, se je na prvi pogled nedolžno trčenje sprevrglo v tragedijo. Malo pred 20. uri sta v Pradah na cesti sta trčila dva golfa. Za volanom… »

V prometni nesreči na Obali umrl 82-letni sovoznik

SiolNET 31.07.2023
V nedeljo ob 19.55 se je v naselju Prade v Mestni občini Koper zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 82-letni sovoznik iz Mestne občine Koper, so sporočili z Generalne policijske uprave. Šestinsedemdesetletna voznica osebnega… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem