Povezane novice

Zajc ostaja v Istanbulu, Dembele v PSG?

SiolNET 31.07.2023
Slovenski nogometni reprezentant Miha Zajc, ki mu je potekla pogodba s turškim Fenerbahčejem, je z ekipo iz Istanbula podaljšal sodelovanje. Zajc je podpisal novo, triletno pogodbo, je klub zapisal na spletni strani. Kot so sporočili iz kluba… »

Slovenski reprezentant naslednja tri leta v Fenerbahčeju

Delo 31.07.2023
Slovenski nogometni reprezentant Miha Zajc, ki mu je potekla pogodba s Fenerbahčejem, je z ekipo iz Istanbula podaljšal sodelovanje. Slovenski nogometni reprezentant Miha Zajc, ki mu je potekla pogodba s turškim Fenerbahčejem, je z ekipo iz Istanbula… »

Miha Zajc s Fenerjem podaljšal še za tri leta

Dnevnik 31.07.2023
Slovenski nogometni reprezentant Miha Zajc, ki mu je potekla pogodba s turškim Fenerbahcejem, je z ekipo iz Istanbula podaljšal sodelovanje. Zajc je podpisal novo, triletno pogodbo, je klub zapisal na spletni strani. Kot so sporočili iz kluba… »

Miha Zajc podaljšal pogodbo z letos visokoletečim Fenerbahčejem

RTV Slovenija 31.07.2023
Slovenski nogometni reprezentant Miha Zajc je podpisal novo triletno pogodbo s turškim Fenerbahčejem. 29-letni vezist je član ekipe iz Carigrada od sezone 2018/2019. Zajc je za Fenerbahče zbral 102 nastopa in dosegel 18 golov. V karieri je igral še… »

Dembele si želi v PSG, ki bo sprožil odkupno klavzulo

RTV Slovenija 31.07.2023
Krilni napadalec Barcelone Ousmane Dembele naj bi se kmalu pridružil francoskemu prvaku PSG-ju. Po poročanju številnih medijev se je 26-letnik že dogovoril s Parižani za petletno pogodbo. Ozadje prestopa je klavzula v Dembelejevi pogodbi. Čeprav ga… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem