Povezane novice

JE IZGINILA TUDI TA FOTOGRAFIJA? Pahorju vdrli v račun na Instagramu

Regional 31.07.2023
Bivšemu predsedniku republike Borutu Pahorju so ponoči vdrli v račun na družbenem omrežju Instagram, je tvitnil Pahor. Kasneje je prek Instagrama sporočil, da so s pomočjo ekipe podjetja Meta, ki upravlja z omenjenim družbenim omrežjem, profil… »

Borutu Pahorju so vdrli v račun na Instagramu

Mladina 31.07.2023
Nekatere njegove objave so ob tem izginile. Bivšemu predsedniku republike Borutu Pahorju so ponoči vdrli v račun na družbenem omrežju Instagram, je tvitnil Pahor. Kasneje je prek Instagrama sporočil, da so s pomočjo ekipe podjetja Meta, ki upravlja… »

Pahorju so ukradli dragocen pripomoček! Hitro ga je dobil nazaj

Necenzurirano 31.07.2023
Nekdanji predsednik države Borut Pahor je sporočil, da so zlonamerneži vdrli v njegov Instagram račun. »Obveščam zainteresirano javnost, da je prišlo danes ponoči, 31. julija 2023, do vdora v moj Instagram račun,« je svoje sledilce obvestil… »

Borutu Pahorju so vdrli v račun na instagramu

Delo 31.07.2023
»Instagram predsednik« je začasno ostal brez svojega instagram računa. Nekdanji predsednik države Borut Pahor, ki je s svojimi, pogosto narcističnimi objavami fotografij na družbenem omrežju instagram dvigal prah in si prislužil vzdevek… »

Borutu Pahorju so nepridipravi zagrenili dan

Zurnal24 31.07.2023
.Profil so uspeli vzpostaviti, a so nekatere objave izginile. Nekdanji predsednik republike Borut Pahor je preko Twitterja obvestil javnost, da so mu ponoči vdrli v njegov račun na Instagramu. Z Meto se trudimo, da bi problem rešili, za kar se jim… »

Borut Pahor: Nekdo mi je vdrl v račun na Instagramu

SiolNET 31.07.2023
Borutu Pahorju so danes ponoči vdrli v račun na družbenem omrežju Instagram, je nekdanji predsednik države sporočil na platformi X, nekdaj poznani kot Twitter. Več prvotnih poskusov, da bi ponovno vzpostavil nadzor nad uporabniškim računom, je… »

Kdo je Pahorju vdrl v Instagram?

Dnevnik 31.07.2023
Borut Pahor, nekdanji predsednik države, je danes ponoči sporočil javnosti, da je prišlo do vdora v njegov račun na priljubljenem družbenem omrežju Instagram. Obvestilo je objavil na platformi X, ki je bila nekoč poznana kot Twitter. Kljub… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem