Povezane novice

Matej Mohorič: Imel sem noge za zmago

Delo 31.07.2023
Poljak Rafal Majka (UAE Team Emirates) je zmagovalec tretje etape kolesarske dirke po Poljski. Poljak Rafal Majka (UAE Team Emirates) je zmagovalec tretje etape kolesarske dirke po Poljski. Na trasi od Walbrzycha do Duszniki-Zdroja (162,3 km) je bil… »

Ciljna črta kakšen meter ali dva prehitro

RTV Slovenija 31.07.2023
Rafal Majka (UAE) je bil na tretji etapi Dirke po Poljski v ciljnem sprintu malenkost hitrejši od Mateja Mohoriča, ki pa je ubranil rumeno majico vodilnega. "Imel sem noge za zmago, vendar sem se preveč obotavljal po zadnjem ovinku," je povedal… »

Mohorič za las ostal brez nove zmage, a ostaja v rumenem

SiolNET 31.07.2023
Poljak Rafal Majka (UAE Team Emirates) je zmagovalec tretje etape kolesarske dirke po Poljski. Na trasi od Walbrzycha do Duszniki-Zdroja (162,3 km) je bil 33-letni domačin boljši od slovenskega asa Mateja Mohoriča (Bahrain Victorious), ki pa je ohranil… »

Mohorič z novo fantastično predstavo še povečal svojo prednost

Zurnal24 31.07.2023
Majki tretja etapa dirke po Poljski, Mohorič z drugim mestom še povečal svojo prednost v skupnem seštevku dirke. Poljak Rafal Majka (UAE Team Emirates) je zmagovalec tretje etape kolesarske dirke po Poljski. Na trasi od Walbrzycha do Duszniki-Zdroja… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem