Povezane novice

Nutrije za zdaj še varne pred lovci, odlov zamaknjen

Zurnal24 01.08.2023
Razlog za zamaknjen odlov naj bi bila koordinacija lovskih družin, saj to predstavlja logistično težko nalogo. Operativni del odlova nutrij na območju krajinskega parka Ljubljansko barje se bo namesto v začetku avgusta začel konec tega meseca oz. v… »

GABROVA VSAJ DELNO USPELA: Odlov nutrij so prestavili na začetek septembra, to pa je razlog (VIDEO)

Regional 01.08.2023
Operativni del odlova nutrij na območju krajinskega parka Ljubljansko barje se bo namesto v začetku avgusta začel konec tega meseca oz. v začetku septembra, je povedal direktor Krajinskega parka Ljubljansko barje Janez Kastelic. Po njegovih besedah so… »

Zakaj so v resnici zamaknili začetek odlova nutrij

Delo 01.08.2023
Začetek odlova je bil predviden za prvi avgust, vendar bo mesec dni pozneje. Odlov nutrij z Ljubljanskega barja bi se moral sicer začeti danes, vendar je direktor krajinskega parka Ljubljansko barje Janez Kastelic na predvečer napovedanega začetka… »

Začetek izlova nutrij na Ljubljanskem barju je prestavljen na konec avgusta ali jesen

RTV Slovenija 01.08.2023
Izlov nutrij na območju krajinskega parka Ljubljansko barje se kljub napovedim še ne bo začel. Direktor parka Janez Kastelic je pojasnil, da je treba najprej preučiti logistiko, začeli pa bi proti koncu avgusta ali jeseni, najprej na nelovnih… »

Odlov nutrij zaradi daljših priprav prestavili na začetek septembra

Dnevnik 01.08.2023
Operativni del odlova nutrij na območju krajinskega parka Ljubljansko barje se bo namesto v začetku avgusta začel konec tega meseca oziroma v začetku septembra, je povedal direktor Krajinskega parka Ljubljansko barje Janez Kastelic. Po njegovih… »

Odlov nutrij prestavili na začetek septembra

SiolNET 01.08.2023
Operativni del odlova nutrij na območju krajinskega parka Ljubljansko barje se bo namesto v začetku avgusta začel konec tega meseca oz. v začetku septembra, je povedal direktor Krajinskega parka Ljubljansko barje Janez Kastelic. Po njegovih besedah so… »

Nutrije / Začetek izlova prestavljen na konec avgusta ali jesen

Mladina 01.08.2023
Direktor parka Ljubljansko barje je pojasnil, da je treba najprej preučiti logistiko, začeli pa bi proti koncu avgusta ali jeseni, najprej na nelovnih površinah. Izlov nutrij na območju krajinskega parka Ljubljansko barje se kljub napovedim še ne bo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem