Povezane novice

"Kot bi rekel Kobe Bryant: Delo še ni opravljeno"

RTV Slovenija 02.08.2023
"Zgodovinski večer," je Timi Max Elšnik na kratko opisal zmago nad Ludogorcem, ki je Olimpiji zagotovila evropske tekme do decembra. V Stožicah bo to jesen tako še slišati "Malo teraso" v izvedbi a capella, ki je s tribun odmevala pred tekmo in po… »

Olimpija v 3. predkrogu za nogometni raj proti Galatasarayu

RTV Slovenija 02.08.2023
Nogometaši Olimpije so si lahko v miru ogledali povratno tekmo 2. predkroga v Carigradu, kjer je Galatasaray zgolj po zaslugi gola Driesa Mertensa izločil Žalgiris s skupnih 3:2. Turški velikan bo naslednji tekmec zmajev v boju za Ligo prvakov… »

Olimpija dobila potrditev: v Stožice prihaja turški športni gigant

Delo 02.08.2023
Nogometaši Olimpije se bodo v 3. kolu kvalifikacij za ligo prvakov pomerili s turškim klubom Galatasaray. Nogometaši Olimpije se bodo v 3. kolu kvalifikacij lige prvakov merili z Galatasarayem. Turški prvaki so na povratni tekmi 2. kroga premagali… »

"Če bi bil navijač, bi se ga napil kot budala" #video

SiolNET 02.08.2023
To je pozitivno leto za Timija Maxa Elšnika. Z Olimpijo je osvojil in proslavil dvojno krono, postal je reden slovenski reprezentant, v tej sezoni pa popeljal zmaje še do zgodovinskega uspeha, krstnega preboja v skupinski del evropskega tekmovanja. Po… »

''Uefa bo zaradi vdora navijačev kaznovala Olimpijo''

SiolNET 02.08.2023
Trener Olimpije Joao Henriques je užival v vzdušju, ki ga je na povratni tekmi 2. kroga kvalifikacij za ligo prvakov v Stožicah proti Ludogorcu (2:1) ustvarilo več kot deset tisoč navijačev. Podobno kot za svoje varovance je pohvalne besede našel… »

Stožice se polnijo že mesec pred tekmo

SiolNET 02.08.2023
Nogometna in košarkarska vročica se stopnjuje. In dokaz temu so vse bolj polni stadioni in dvorane. Za reprezentančno nogometno tekmo s Severno Irsko je že dober mesec pred prodanih več kot 6.000 vstopnic. Sportal Po drami Olimpija do zgodovinskega… »

Alen Omić nič več pod Olimpijinim obročem

RTV Slovenija 02.08.2023
Cedevita Olimpija se je razšla s centrom Alenom Omićem, ki se je v Ljubljano vrnil konec novembra 2021 in v tem obdobju med drugim osvojil dva naslova slovenskega prvaka in bil v sezoni 2021/22 najkoristnejši igralec finala državnega prvenstva. V… »

V Olimpiji prepričani: "Ni še konec"

Zurnal24 02.08.2023
Nogometaši Olimpije so si v torek priigrali 3. krog kvalifikacij za ligo prvakov, potem ko so po dramatični povratni tekmi z 2:1 izločili bolgarski Ludogorec. Dodatna nagrada tega uspeha je, da bo ljubljanska zasedba igrala najmanj v skupinskem delu… »

Kako je Olimpija navdušila navijače: šov, spektakel in jesen v Evropi

Delo 02.08.2023
Ljubljančani z goloma Timija Maxa Elšnika in ubranjeno enajstmetrovko Matevža Vidovška izločili Ludogorec. V nadaljevanju preberite: Kakšna drama! S srečnim koncem. Olimpija je na povratni tekmi 2. kola kvalifikacij za ligo prvakov premagala… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem