Povezane novice

ZAPARKIRAL GASILCE: Najprej so morali premakniti njegov avto, da so lahko odšli na intervencijo (VIDEO)

Regional 02.08.2023
Blejski gasilci so morali v torek zvečer, preden so lahko pomagali pri odstranitvi padlega drevesa s turističnega vlakca, najprej premakniti avtomobil Avstrijca, ki je zaparkiral intervencijsko pot in jim onemogočil takojšen izvoz na intervencijo… »

Z BMW-jem zaparkiral gasilce

Zurnal24 02.08.2023
Sinoči okoli pol sedmih je močan veter podrl drevo na turistični vlak na Cesti svobode na Bledu, o čemer smo že poročali. Gasilci pa so imeli pri izvozu na intervencijo težave, kajti pred garažnimi vrati PGD Bled je bil parkiran avto. S Policijske… »

Zaparkiral gasilce in plačal zgolj 40 evrov globe

Delo 02.08.2023
Policisti so kršitelju na kraju izdali globo, ki jo je plačal v polovičnem znesku. Na Bledu so imeli včeraj kar nekaj intervencij zaradi neurja, ki se je razbesnelo nad skorajda celotno Slovenijo. Dragoceni čas pri izvozu so izgubljali blejski… »

Video: Tako je lahko življenje poceni, če se morajo gasilci pred intervencijo ukvarjati z bedaki

Necenzurirano 02.08.2023
Na Bledu se je včeraj odvil incident, ki bi lahko koga stal življenja. Kršitelj, 66-letni avstrijski državljan, si je prislužil globo 80 evrov. Na kraju je plačal polovičko. "Nimam besed zate, to je pa višek ratal...zaradi tebe bi bila lahko huda… »

Neverjetno, kaj se je zgodilo blejskim gasilcem #video

SiolNET 02.08.2023
Na Bledu je 66-letni Avstrijec svoj avtomobil znamke BMW brezbrižno parkiral pred garažna vrata PGD Bled in gasilcem za nekaj časa onemogočil odhod na nujno intervencijo. Gasilci so s tehničnimi sredstvi zadevo hitro rešili, kršitelj pa je plačal… »

#video Gasilci pred intervencijo premaknili avto, ki jih je zaparkiral

Dnevnik 02.08.2023
Včeraj proti večeru se je nad Bledom razbesnela nevihta. Preden so se gasilci odpravili na pomoč, pa so morali poskrbeti še za odstranitev avta izpred njihovega vhoda, saj s tovornjakom sploh niso mogli iz garaže. Avstrijski državljan je bil za… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem