Povezane novice

Policisti v hišni preiskavi zasegli skladovnico legalnega in nelegalnega orožja

RTV Slovenija 02.08.2023
Kozinski policisti so zaradi groženj opravili hišno preiskavo pri 61-letnem moškemu v vasi v občini Hrpelje - Kozina. Zasegli so mu štiri puške in tri pištole ter več kosov zbirateljska orožja, eksplozivnih sredstev …. S Policijske uprave Koper… »

MOŠKI NA KOZINI Z ARZENALOM OROŽJA: Koprski policisti zasegli 13 pušk, šest pištol in eksploziv (FOTO)

Regional 02.08.2023
V vasi na območju občine Hrpelje-Kozina so policisti zasegli več kosov orožja, med drugim 13 pušk, šest pištol, okoli 2500 kosov streliva, 30 kosov bajonetov in približno 60 kosov različnih posameznih delov orožja. Na podlagi vseh ugotovitev… »

Moški s pištolo nameril v policista, ta izvlekel orožje

Zurnal24 02.08.2023
V Mariboru se je zgodil incident, ki bi se lahko končal precej slabše, kot se je. V torek okrog 11.30 sta do mariborskih policistov pristopila dva moška, eden izmed njiju je policistu zagrozil z uporabo strelnega orožja in tudi nameril vanj, so… »

61-letni Primorec grozil, doma pa skrival pravo malo orožarno

Necenzurirano 02.08.2023
V začetku tedna so policisti zaradi utemeljenega suma groženj opravili hišno preiskavo pri 61-letnemu moškemu iz vasi v občini Hrpelje - Kozina. Osumljencu so zaplenili orožno listino, štiri puške in tri pištole. Zaseženo orožje s pripadajočo… »

Obračun v Mariboru: V policista uperil pištolo, ta mu je hitro odgovoril

Necenzurirano 02.08.2023
S Policijske uprave Maribor so sporočili, da obravnavajo kaznivo dejanje napada na uradno osebo. V Mariboru sta včeraj, okrog 11.30, do policistov pristopila dva moška. Eden izmed njiju je v policista uperil strelno orožje ter mu grozil, policist pa… »

Moški policistu grozil s pištolo. Obvladali so ga z uporabo prisilnih sredstev.

RTV Slovenija 02.08.2023
V Mariboru sta v ponedeljek dopoldne do policistov pristopila moška, eden izmed njiju pa je v policista nameril pištolo. Tudi policist je izvlekel pištolo, vendar do streljanja ni prišlo, ker sta policista moškega obvladala z uporabo prisilnih… »

Moški policistu zagrozil s strelnim orožjem in ga nameril vanj

Delo 02.08.2023
Policist je izvlekel strelno orožje, vendar streljanja ni bilo, saj sta policista moškega s pištolo obvladala z uporabo prisilnih sredstev. V Mariboru sta včeraj okoli 11.30 dopoldne do policistov pristopila dva moška. Eden izmed njiju je policistu… »

V hiši je imel kupe orožja

SiolNET 02.08.2023
Policisti Policijske postaje Kozina so v ponedeljek opravili hišno preiskavo pri 61-letnem moškem iz vasi v občini Hrpelje - Kozina. V stanovanjski hiši na naslovu osumljenega moškega so zasegli orožno listino ter orožje, ki ga je imel v posesti… »

Pri 61-letniku odkrili cel arzenal orožja

Zurnal24 02.08.2023
V svoji zbirki je imel tudi dimno bombo ter nekaj eksplozivnih sredstev. Zaradi utemeljenih razlogov za sum storitve kaznivega dejanja grožnje so policisti Policijske postaje Kozina opravili hišno preiskavo pri 61-letnem moškem iz vasi v občini… »

V Mariboru moški s pištolo meril v policista

SiolNET 02.08.2023
V torek okoli 11.30 sta do mariborskih policistov pristopila dva moška, eden izmed njiju je policistu zagrozil z uporabo strelnega orožja ter nameril vanj, zatem je tudi policist izvlekel strelno orožje. Orožje ni bilo uporabljeno, saj sta policista… »

Moški policistu grozil s strelnim orožjem

Dnevnik 02.08.2023
V torek dopoldne je v Mariboru moški policistu zagrozil z uporabo strelnega orožja. Tudi policist je izvlekel strelno orožje, a ga ni uporabil, saj sta policista moškega obvladala z uporabo prisilnih sredstev. Osumljencu so policisti zasegli orožje… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem