Povezane novice

SOGLASNA ODLOČITEV: Svet RTVS razrešil Andreja Graha Whatmougha

Regional 03.08.2023
Svet Radiotelevizije Slovenija (RTVS) je danes razrešil v. d. generalnega direktorja Andreja Graha Whatmougha. V postopku razrešitve, ki so ga začeli 30. junija, mu med drugim očitajo sprejemanje odločitev, ki po njihovi oceni ne sodijo med tekoče… »

Odstavitev Graha Whatmougha je le uspela

Dnevnik 03.08.2023
Na RTV Slovenija ni več Janševe metle, vršilca dolžnosti generalnega direktorja Andreja Graha Whatmougha, ki je negativno zaznamoval poslovanje in odnose z zaposlenimi. Do sredine avgusta je vodenje javnega zavoda kot vršilec dolžnosti prevzel… »

V. d. generalnega direktorja Andrej Grah Whatmough razrešen. Grah Whatmough: Nezakonito.

RTV Slovenija 03.08.2023
Svet Radiotelevizije Slovenija je na izredni seji soglasno, s 15 glasovi za, razrešil v. d. generalnega direktorja Andreja Graha Whatmougha. Kot vršilec dolžnosti ga bo nasledil Zvezdan Martić, ki je bil že imenovan za predsednika uprave. Martić bo… »

ŠE NI KONEC? Andrej Grah Whatmough prepričan, da je njegova razrešitev nezakonita

Regional 03.08.2023
Andrej Grah Whatmough, ki ga je svet Radiotelevizije Slovenije (RTVS) danes soglasno razrešil z mesta v. d. generalnega direktorja zavoda, meni, da so člani sveta storili kaznivo dejanje. Pogodba o zaposlitvi mu je namreč nezakonito prenehala. "Sodni… »

Grah Whatmough: Člani Sveta RTV so storili kaznivo dejanje!

Nova 24TV 03.08.2023
Tranzicijski levici je s pravno spornimi manevri uspelo uničiti vodstvo RTV. Danes se je odvilo zadnje dejanja politične uzurpacije javne RTV. Poskus pluralizacije se zaključuje z razrešitvijo v. d. generalnega direktorja Andreja Graha Whatmougha, ki… »

Svet RTVS je razrešil Graha Whatmougha

SiolNET 03.08.2023
Svet Radiotelevizije Slovenija (RTVS) je danes razrešil v. d. generalnega direktorja Andreja Graha Whatmougha. V postopku razrešitve, ki so ga začeli 30. junija, mu med drugim očitajo sprejemanje odločitev, ki po njihovi oceni ne sodijo med tekoče… »

Andrej Grah Whatmough po 34 dneh razrešen, napoveduje tožbo

Delo 03.08.2023
S 15 glasovi za je svet zavoda razrešil v. d. generalnega direktorja Andreja Graha Whatmougha, na to funkcijo pa s 14 glasovi imenoval Zvezdana Martića. Svet zavoda je razrešil v. d. generalnega direktorja Andreja Graha Whatmougha, proti kateremu je… »

Soglasno razrešili Andreja Graha Whatmougha

Zurnal24 03.08.2023
Na RTVS je prišlo do pričakovane odločitve. Svet Radiotelevizije Slovenija (RTVS) je danes razrešil v. d. generalnega direktorja Andreja Graha Whatmougha. V postopku razrešitve, ki so ga začeli 30. junija, mu med drugim očitajo sprejemanje… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem