Povezane novice

Gorski reševalci so imeli polne roke dela

SiolNET 03.08.2023
Letalska policijska enota je z dežurno ekipo Gorske reševalne zveze Slovenije (GRZS) opoldne na območju Krnskih jezer izvedla reševanje otroka, ki je imel zdravstvene težave. V kanjonu Godiča nad vasjo Poljubinj v občini Tolmin pa sta na drevesu… »

Reševanje otroka s Krnskih jezer. Tako se je končalo

Zurnal24 03.08.2023
Na območju je pihalo in deževalo. Letalska policijska enota je z dežurno ekipo Gorske reševalne zveze Slovenije (GRZS) opoldne na območju Krnskih jezer izvedla reševanje otroka, ki je imel zdravstvene težave. Kljub težkim vremenskim razmeram je… »

Otrok na Krnskih jezerih nenadno obolel, helikopter k njemu s težavo

Necenzurirano 03.08.2023
Policijska uprava (PU) Nova Gorica je sporočila, da so danes gorski reševalci izpeljali zahtevno intervencijo. V precej slabih vremenskih razmerah so namreč reševali mlajšega planinca. Dogajalo se je na območju Krnskih jezer, na nadmorski višini… »

Nemška jadralna padalca na Tolminskem zasilno pristala na drevesu nad slapom

Delo 03.08.2023
Na pomoč so jima priskočili gorski reševalci iz Tolmina, ki so padalca z uporabo vrvne tehnike nepoškodovana rešili z drevesa. V kanjonu Godiča nad vasjo Poljubinj v občini Tolmin sta v sredo na drevesu nad slapom Beri zasilno pristala jadralna… »

Na območju Krnskih jezer otroka reševali s helikopterjem

Dnevnik 03.08.2023
Letalska policijska enota je z dežurno ekipo Gorske reševalne zveze Slovenije (GRZS) opoldne na območju Krnskih jezer izvedla reševanje otroka, ki je imel zdravstvene težave. Kljub težkim vremenskim razmeram je bilo reševanje uspešno, otroka so… »

PRI KRNSKIH JEZERIH REŠEVALI OTROKA: Z jeklenico so ga dvignili v helikopter (FOTO)

Regional 03.08.2023
Letalska policijska enota je z dežurno ekipo Gorske reševalne zveze Slovenije (GRZS) opoldne na območju Krnskih jezer izvedla reševanje otroka, ki je imel zdravstvene težave. Kljub težkim vremenskim razmeram je bilo reševanje uspešno, otroka so… »

Foto: Na Storžiču jo je ujel po zdrsu na mokrih skalah in ji morda rešil življenje

Necenzurirano 03.08.2023
Gorski reševalci so morali včeraj popoldne znova posredovati na območju Storžiča, kjer so dvakrat ukrepali že konec prejšnjega tedna. Brnel je tudi helikopter Letalske policijske enote. Včeraj je na vrhu zahodnega grebena Storžiča zdrsnil in… »

Reševanja na Storžiču: zdrs pohodnice, v paniki onemogla nemška turistka ...

Delo 03.08.2023
Poti so mokre in spolzke, posledica pa padci, zdrsi in telesne poškodbe. Gorski reševalci in letalska policija so imeli spet veliko dela s pohodniki, ki so obtičali v hribih oziroma se poškodovali med turo. Pestro je bilo predvsem na območju… »

Zdrsnil z vrha grebena Storžiča

Zurnal24 03.08.2023
Včeraj, malo po 13. uri, se je pri sestopu s Storžiča, občina Kranj, poškodoval planinec. Rešili sta ga dežurna ekipa gorske reševalne zveze in posadka helikopterja Letalske policijske enote. Kot so danes sporočili s Policijske uprave Kranj, je… »

Zahtevno reševanje na Storžiču: slovenski planinec zdrsnil in se hudo poškodoval

SiolNET 03.08.2023
Letalska policijska enota je v sredo popoldne z dežurno ekipo za reševanje Gorske reševalne zveze Slovenije (GRZS) posredovala na območju Storžiča, kjer se je hudo poškodoval slovenski pohodnik, so sporočili s Policijske uprave Kranj. Reševanje… »

Novice dneva »

Assange na novo odkriva svobodo

Dnevnik pred 43 minutamiše 4 povezane

Kdaj se bo začelo poletje?

Dnevnik pred 12 uramiše 3 povezane

Drama na vlaku: 46-letnik z nožem po roki porezal mladoletnika

Necenzurirano pred 8 uramiše 4 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem