Povezane novice

Okoljska kriminaliteta: Onesnaženo sadro brez slabe vesti prodajali koroškim kmetom

Dnevnik 03.08.2023
Celjski kriminalisti so po dobrem letu dni zaključili preiskavo suma storitve več kaznivih dejanj s področja okoljske kriminalitete in na slovenjgraško okrožno državno tožilstvo podali ovadbo zoper pet fizičnih in dve pravni osebi zaradi kaznivih… »

Zaradi okoli 500 ton sadre na koroških poljih kazensko ovadili pet oseb in dve pravni osebi

RTV Slovenija 03.08.2023
Celjski kriminalisti so v povezavi z raztrosom približno 500 ton sadre, za katero so bili koroški kmetje prepričani, da gre za apno za nevtralizacijo nastajajočih kislin, kazensko ovadili pet fizičnih in dve pravni osebi. Sadra vsebuje svinec in… »

Brez slabe vesti zamolčali pomembna dejstva in prinesli ljudi okrog

Zurnal24 03.08.2023
Policija je zaključila preiskavo primera znanega kot "sadra na koroških poljih". Koroški kmetje so v začetku lanskega leta, v prepričanju, da gre za apno, ki ga uporabljajo za nevtralizacijo v tleh nastajajočih kislin oz. pH nevtralizacijo, po… »

Končana preiskava: koroški kmetje po poljih trosili svinčeno rudo

Necenzurirano 03.08.2023
Kriminalisti so zaključili preiskavo sumov storitve več kaznivih dejanj s področja okoljske kriminalitete. Primer je v javnosti znan kot "sadra na koroških poljih". Na malo več kot dvajsetih kmetijah na Koroškem, predvsem z območij Slovenj Gradca… »

Kazenske ovadbe zaradi sadre na koroških poljih

Delo 03.08.2023
Koroški kmetje so pred letom in pol na njive raztrosili 500 ton sadre, misleč, da gre za apno. Kriminalisti so ovadili pet fizičnih in dve pravni osebi. Koroški kmetje so v začetku leta 2022 po svojih njivah, po ugotovitvah celjskih kriminalistov je… »

Zaradi sadre na koroških poljih kazensko ovadili več oseb

SiolNET 03.08.2023
Celjski kriminalisti so končali preiskavo sadre na koroških poljih, ki so jo koroški kmetje lani v prepričanju, da gre za apno, ki ga uporabljajo za nevtralizacijo v tleh nastajajočih kislin, po najmanj 22 kmetijskih zemljiščih raztrosili skupno… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem