Povezane novice

Toliko denarja za prizadete v zadnjih neurjih

Zurnal24 03.08.2023
Vlada je odločitev sprejela na današnji dopisni seji. Vlada je danes iz splošne proračunske rezervacije zagotovila 1,1 milijona evrov pomoči za prizadete v neurjih med 12. julijem in 2. avgustom. Oškodovancem bodo pomoč v sodelovanju z občinami… »

Vlada prizadetim v nedavnih neurjih zagotovila 1,1 milijona evrov pomoči

RTV Slovenija 03.08.2023
Vlada je iz proračunske rezervacije zagotovila 1,1 milijona evrov pomoči za prizadete v neurjih med 12. julijem in 2. avgustom. Oškodovancem bodo pomoč v sodelovanju z občinami dodeljevale humanitarne organizacije. Gre za interventni ukrep za… »

Krajčič v Vojniku napovedal državno pomoč za kmete

RTV Slovenija 03.08.2023
Sekretar na kmetijskem ministrstvu Darij Krajčič se je udeležil sestanka na Občini Vojnik glede škode po julijskih neurjih. Kot je povedal, bo država kmetom, ki jim je neurje v celoti uničilo pridelke, pomagala po že uveljavljenem sistemu de… »

VNAPREJŠNJE IZPLAČILO DO 20 ODSTOTKOV OCENJENE ŠKODE V NARAVNIH NESREČAH: A šele z novim letom

Regional 03.08.2023
Predstavniki več ministrstev in občin so danes predstavili predlagane spremembe zakona o odpravi posledic naravnih nesreč. Te bodo omogočile vnaprejšnjo izplačilo do 20 odstotkov ocenjene škode in bodo veljale za vse naravne nesreče od 1. januarja… »

S spremembo zakona do vnaprejšnjega izplačila dela škode v naravnih nesrečah

SiolNET 03.08.2023
Predstavniki več ministrstev in občin so danes predstavili predlagane spremembe zakona o odpravi posledic naravnih nesreč. Te bodo omogočile vnaprejšnje izplačilo do 20 odstotkov ocenjene škode in bodo veljale za vse naravne nesreče od 1. januarja… »

Vladni načrt za omilitev posledic neurja kmalu v državni zbor

Zurnal24 03.08.2023
S spremembo zakonodaje bodo hudo prizadeta območja čimprej prišla do finančnih sredstev za nujne sanacije. Danes so se sestali predstavniki pristojnih ministrstev, kjer so obravnavali odprta vprašanja glede sprememb zakonodaje na področju naravnih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem