Povezane novice

Celjani v "loteriji" nadgradili zmago na Portugalskem!

RTV Slovenija 03.08.2023
Neverjeten teden za slovenski klubski nogomet! Celje je na severu Portugalske pri Vitorii najprej izničilo zaostanek s prve tekme, nato so v Guimaraesu odločale enajstmetrovke, v katerih so bili grofje boljši in gredo z 8:6 v 3. predkrog Konferenčne… »

Iličić v 122. minuti z 11-metrovko odločil dramo v Ljudskem vrtu!

RTV Slovenija 03.08.2023
Kakšen večer v Ljudskem vrtu! Nogometaši Maribora so na povratni tekmi 2. predkroga Konferenčne lige proti luksemburškemu pokalnemu zmagovalcu Differdangeu trpeli in zaostajali z 1:3, se nato vrnili, v zadnji minuti podaljška pa napredovali z… »

Legendarni Zlatko Zahović opozarja Celjane

SiolNET 03.08.2023
Danes nogometaše Celja čaka zelo zahtevna preizkušnja v Evropi. V Guimaraesu se bodo na povratni tekmi drugega kroga kvalifikacij za konferenčno ligo skušali maščevati Vitorii za nedaven poraz v knežjem mestu (3:4). Izbranci Alberta Riere se bodo… »

Iličić v zadnji sekundi podaljška zadel za mariborsko soočenje s Fenerbahčejem

Delo 03.08.2023
Vijoličasti so v Ljudskem vrtu nadoknadili zaostanek z 1:3 proti Differdangeju in se po 120 minutah prebili v tretji krog kvalifikacij za konferenčno ligo. Nogometaši Maribora so na povratni tekmi 2. kroga kvalifikacij za konferenčno ligo v Ljudskem… »

Iličić v zadnji minuti podaljška popeljal Maribor v 3. krog kvalifikacij konferenčne lige

Dnevnik 03.08.2023
Nogometaši Maribora so na povratni tekmi 2. kroga kvalifikacij za konferenčno ligo v Ljudskem vrt po podaljšku premagali Differdange iz Luksemburga s 4:3 (1:2). Ker se je prva tekma končala z izidom 1:1, so se Štajerci prebili v 3. krog. Čeprav je… »

V boj tudi Maribor in Celje: Štajerci imajo različno visoki oviri

Delo 03.08.2023
Po zgodovinskem podvigu Olimpije želita opozoriti nase v Evropi še dva slovenska nogometna kluba. V nadaljevanju preberite: Potem ko je brezhibno opravila zgodovinski izpit Olimpija, bodo drevi sprejeli zahtevna izziva v 2. kolu kvalifikacij za… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem