Povezane novice

NOVE ZAPORE CEST: Na primorski avtocesti več kot enourna zamuda (FOTO)

Regional 04.08.2023
Zaradi močnega deževja in poplav so po državi zaprte številne ceste in nekateri odseki avtocest. Razmere se močno spreminjajo, poplavljena so nova območja, navaja prometnoinformacijski center. Voznike prosijo, naj spremljajo razmere na cestah in… »

Padavine se ponovno krepijo, ujme povzročajo težave v prometu po vsej državi

Dnevnik 04.08.2023
Vremenske ujme po vsej državi povzročajo težave v prometu. Pri Trojanah in Podmilju poteka reševanje ujetih, ki jih preusmerjajo nazaj proti Ljubljani. Štajerska avtocesta je pri Šentrupertu zaprta v obe smeri, zastoji nastajajo na vseh vzporednih… »

Kaos na cestah, rešujejo ujete

Zurnal24 04.08.2023
Ujme povzročajo težave v prometu po vsej državi. Padavine se ponovno krepijo, zato pristojni voznike opozarjajo, da se pred potjo pozanimajo o stanju na cestah oziroma se na pot ne odpravljajo, če to ni nujno potrebno. Vremenske ujme po vsej državi… »

Zaprte številne ceste in železniške proge. Dars: Ne odpravljajte se na pot.

RTV Slovenija 04.08.2023
Zaradi posledic neurja, poplav, nanosov peska in blata in zemeljskih plazov so zaprte številne ceste, težave so tudi na avtocesti. Zaradi poplavljenih železniških prog je ponekod ustavljen železniški promet. Zaradi poplav so številne ceste na… »

Kolaps prometa v državi. Povezava med Mariborom in Ljubljano v celoti prekinjena.

SiolNET 04.08.2023
Zaradi posledice neurja, poplav, nanosov peska in blata ter zemeljskih plazov so zaprte nekateri avtocestni odseki. Štajerska avtocesta je zaprta med Žalcem in Šentrupertom proti Ljubljani ter od Vranskega do Žalca proti Celju, tako bo vsaj še do… »

Deroča voda uničila most čez Kamniško Bistrico

Necenzurirano 04.08.2023
Če je le možno, se ne odpravljajte na pot. Zaradi poplav so številne ceste na Severno primorskem, Gorenjskem Koroškem, Štajerskem in v Osrednji Sloveniji zaprte. Težave so tudi v železniškem prometu, zato so zaprte številne proge… »

UNIČENA TUDI DVA MOSTOVA: Zemeljskim plazovom ni konca; rešili žensko, ki je obtičala v poplavi (FOTO, VIDEO)

Regional 04.08.2023
Most na državni cesti med Stahovico in Kamnikom je uničen in zaprt, medtem ko most na Ravnah na Koroškem rešujejo. Zaradi poplav in zemeljskih plazov je večina cest zaprtih in neprevoznih. Prišlo je tudi do uničenja mostu med Stahovico in Kamnikom… »

Po državi zaprte številne ceste in nekateri odseki avtocest

Dnevnik 04.08.2023
Zaradi močnega deževja in poplav so po državi zaprte številne ceste in nekateri odseki avtocest. Razmere se močno spreminjajo, poplavljena so nova območja, navaja prometnoinformacijski center. Voznike prosijo, naj spremljajo razmere na cestah in… »

Štajerska avtocesta pod vodo, najhuje pa šele prihaja

Zurnal24 04.08.2023
Težave tudi v vzhodnem delu države. Štajerska avtocesta Maribor - Ljubljana je zaprta med Žalcem in Šentrupertom proti Ljubljani ter od Vranskega do Žalca proti Celju. [POPLAVLJENO CESTIŠČE] 🚧 Štajerska AC je zaprta med Žalcem in… »

Pretresljiv posnetek trenutka, ko je voda zrušila most #video

SiolNET 04.08.2023
Voda je zrušila del mostu čez Kamniško Bistrico na cesti med Stahovico in Kamnikom. S posnetka je razvidno, da je bil v trenutku zrušenja na mostu tudi avtomobil. Zaradi poplav so številne ceste na Severno primorskem, Gorenjskem Koroškem… »

Promet zaradi poplavljene infrastrukture ohromljen

Delo 04.08.2023
Ponekod je zaradi poplavljenih železniških prog ustavljen železniški promet. Zaradi močnega deževja in poplav so po državi zaprte številne ceste in nekateri odseki avtocest. Razmere se močno spreminjajo, poplavljena so nova območja, navaja… »

Kje so poplave in zapore cest? Spremljajte v živo.

SiolNET 04.08.2023
Spremljajte dogajanje na cestah in prometne informacije v živo. Dogodki, zastoji, delo na cestah, potovalni časi, čakalne dobe na mejnih prehodih itd. Vse pomembne prometne informacije so zbrane na enem mestu v sklopu Promet na Avtomoto… »

Novice dneva »

Lestvica 50 največjih in najboljših gradbenih podjetij

Finance.si pred 28 minutamiše 2 povezani

JEK 2: Kaj vemo pred novembrskim referendumom

Finance.si pred dvema uramaše 1 povezana

Biti bogataš na Kitajskem: smrtno nevarno

Finance.si pred dvema uramaše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem