Povezane novice

Voda odnesla žensko, zaradi udara strele umrla dva nizozemska planinca

RTV Slovenija 04.08.2023
Vremenske nevšečnosti, ki so v četrtek zvečer in v petek ves dan zajele Slovenijo, so žal zahtevale tudi smrtne žrtve. Do zdaj so potrjene tri, je poročal Radio Slovenija. Po potrjenih informacijah Generalne policijske uprave je voda odnesla… »

Območje Kamnika in Komende je bilo odrezano od sveta: pred hišo našli mrtvo žensko

Necenzurirano 04.08.2023
Obilno deževje je povzročilo katastrofo tudi v delih osrednje Slovenije. Dramatično je na območju občin Kamnik, Medvode in Komenda. Občani so zjutraj sporočali, da je Kamnik »odrezan od sveta«, ceste niso prevozne, gasilci rešujejo življenja… »

Tragično: deroča voda vzela življenje

Zurnal24 04.08.2023
Deroča voda je po informacijah Policije vzela tudi življenje starejše osebe. Kot je prvi poročal spletni portal Kamnik.info, je deroča voda ob hudih poplavah, ki so zajele kamniško območje, vzela tudi življenje. Po njihovih neuradnih podatkih gre… »

Vremenske ujme doslej terjale tri žrtve

Zurnal24 04.08.2023
Vremenska ujma je neposredno ali posredno verjetno vzela več življenj, je nakazal poveljnik civilne zaščite. Na izredni tiskovni konferenci glede razmer zaradi naravne katastrofe, ki ji je trenutno priča Slovenija, je poveljnik civilne zaščite… »

USODNE VREMENSKE RAZMERE: Po do zdaj znanih podatkih trije mrtvi

Regional 04.08.2023
Vremenska ujma in katastrofalne poplave, ki so zajele celotno Slovenijo, so po doslej znanih podatkih, kot kaže, terjale tri smrtne žrtve. Na območju Kamnika je umrla državljanka Slovenije, v gorah na območju Kranja pa dva nizozemska državljana… »

Poplave na Kamniškem naj bi terjale tudi življenje #video

SiolNET 04.08.2023
Katastrofalne poplave naj bi bile usodne za osebo na območju Bistričice oziroma Zakala, ki naj bi jo odnesla deroča voda, poroča Kamnik.info. Neuradno naj bi šlo za žensko srednjih let. Policijska uprava Ljubljana navaja, da so jih nekaj po 6. uri… »

TRAGEDIJA ZARADI POPLAV: Terjale naj bi človeško življenje (VIDEO)

Regional 04.08.2023
Razmere zardi poplav so resne tudi v občini Kamnik. Zaradi razglašene izredne nevarnosti so zaprti vrtci v kamniški občini. Poplave pa naj bi terjale tudi človeško življenje. Kamniška Bistrica v Radomljah Video: Domen Svetlin, Meteoinfo Slovenija… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem