Povezane novice

K Pogačarju prihaja še en svetovni prvak

SiolNET 04.08.2023
Italijanski kolesar Filippo Baroncini bo od naslednje sezone član ekipe UAE Team Emirates, za katero dirkata tudi Tadej Pogačar in Domen Novak. Dvaindvajsetletni Baroncini je bil pred dvema letoma svetovni prvak med mlajšimi člani na cestni dirki… »

Glivarju se ponuja priložnost v Emiratih

Delo 04.08.2023
Slovenski kolesar Gal Glivar bo drugo polovico sezone 2023 preživel na preizkušnji pri ekipi UAE Emirates. Slovensko kolesarstvo dobiva novega kolesarja na najvišjem nivoju. Član novomeške Adrie Mobil Gal Glivar se je dogovoril, da bo drugo polovico… »

Glivar do konca sezone na preizkušnji pri UAE-ju

RTV Slovenija 04.08.2023
Obetavni slovenski kolesar Gal Glivar, ki je član ekipe Adria Mobil, bo do konca leta na preizkušnji pri ekipi UAE Emirates, za katero vozi tudi najboljši kolesar na svetu Tadej Pogačar. Novico so sporočili iz novomeške ekipe, pri kateri so dodali… »

Kakšna priložnost! Slovenski kolesarski as se bo pridružil Pogačarju

Zurnal24 04.08.2023
Gal Glivar na preizkušnji pri ekipi Tadeja Pogačarja. Enaindvajsetletni Gal Glivar, član novomeške ekipe Adria Mobil, bo do konca leta v skladu s predpisi Mednarodne kolesarske zveze na preizkušnji pri ekipi UAE Team Emirates, so sporočili iz Adrie… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem