Povezane novice

Mohorič osvojil Poljsko, nagrado 25 tisoč evrov bo daroval žrtvam poplav

SiolNET 04.08.2023
Matej Mohorič (Bahrain Victorious) je zmagovalec 80. Dirke po Poljski. V zadnji etapi od Zabrz do Krakova (166,6 km) je zadržal prednost pred prvim zasledovalcem, Portugalcem Joaom Almeido. V skupni razvrstitvi je slavil z vsega sekundo prednosti… »

Mohorič osvojil Dirko po Poljski!

RTV Slovenija 04.08.2023
Še en velik uspeh za slovensko kolesarstvo: Matej Mohorič (Bahrain Victorious) je na zadnji, 7., etapi ubranil rumeno majico vodilnega in dobil letošnjo Dirko po Poljski. V skupnem seštevku je na koncu za sekundo ugnal Joaa Almeido (UAE Emirates)… »

Mohorič s prednostjo ene sekunde osvojil dirko po Poljski

Dnevnik 04.08.2023
Slovenski kolesarski as Matej Mohorič (Bahrain Victorious) je zmagovalec 80. dirke po Poljski. V zadnji etapi od Zabrz do Krakova (166,6 km) je zadržal prednost pred prvim zasledovalcem, Portugalcem Joaom Almeido. V skupni razvrstitvi je slavil z vsega… »

Mohorič bo denarno nagrado namenil za pomoč prizadetim v poplavah

RTV Slovenija 04.08.2023
"Super, da se čim prej vrnem domov, da bom lahko pomagal po svojih najboljših močeh, tudi finančno," je po zmagi na Dirki po Poljski dejal kolesarski as Matej Mohorič, ki je s težkim srcem spremljal vesti o poplavah in neurjih v Sloveniji. Matej… »

Mohorič, kralj minimalnih razlik, je osvojil še Poljsko

Delo 04.08.2023
Matej Mohorič je v zadnji etapi dirke po Poljski pridobil še sekundo naskoka pred Joaom Almeido in potrdil skupno zmago na dirki. Zadnja etapa Merlierju. Po včerajšnjem trilerju v vožnji na čas, ko je Matej Mohorič zadržal 74 stotink sekunde… »

Mohorič lani za sekundo ugnal Vingegaarda, tokrat Almeido

Zurnal24 04.08.2023
Izjemno tesna odločitev na dirki po Poljski. Slovenski kolesarski as Matej Mohorič, ki je doslej dobil tri enotedenske preizkušnje, leta 2018 dirki po Beneluksu in Nemčiji, lani pa preizkušnjo po Hrvaški, je v zadnji dan poljske pentlje stopil z… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem