Povezane novice

Lia Apostolovski z osebnim rekordom 195 cm le za svetovno prvakinjo

RTV Slovenija 05.08.2023
Lia Apostolovski je v Heilbronnu v Nemčiji v skoku v višino z osebnim rekordom 195 cm zasedla drugo mesto in je zdaj druga na večni slovenski lestvici za Britto Bilač, ki je 14. avgusta 1994 na EP-ju v Helsinkih za zlato medaljo preskočila dva metra… »

Lia Apostolovski postavila osebni rekord in zaostala le za svetovno prvakinjo

SiolNET 05.08.2023
Slovenska atletinja Lia Apostolovski je na mitingu v skoku v višino, ki je potekal v nemškem Heilbronnu, z osebnim rekordom, 1,95 metra, zasedla drugo mesto in je sedaj druga na večni slovenski lestvici. Na tekmi je bila pred njo le Avstralka Eleanor… »

Demšar na Kitajskem za devet stotink zaostal za 16 let starim slovenskim rekordom

SiolNET 05.08.2023
Slovenski atlet Filip Jakob Demšar je na svetovnih univerzitetnih igrah v Chengduju na Kitajskem v finalu teka na 110 metrov z ovirami s časom 13,63 sekunde zasedel peto mesto in za devet stotink zaostal za slovenskim rekordom Damjana Zlatnarja, ki je v… »

Z osebnim rekordom le še pet centimetrov od mejnika

Delo 05.08.2023
Slovenska atletinja Lia Apostolovski je na mitingu v skoku v višino, ki je potekal v nemškem Heilbronnu, z osebnim rekordom, 1,95 metra, zasedla drugo mesto. Slovenska atletinja Lia Apostolovski je na mitingu v skoku v višino, ki je potekal v nemškem… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem