Povezane novice

Trpel kot morda še nikoli, na koncu pa - sprint "živih mrtvecev"

RTV Slovenija 06.08.2023
Izmučen kot že zlepa ne (skoraj se je v cilju zgrudil), a izjemno zadovoljen z bronom. In ponosen, da je v sprintu premagal elitnega sprinterja. Tadej Pogačar ima medaljo SP-ja. Bron! Zadnjih 70 km je bilo eno samo trpljenje. "Bili smo kot živi… »

Pogačar: Najraje bi se kar ulegel, to sploh ni bil pravi sprint

Zurnal24 06.08.2023
Pogačar: Ostali smo tisti kot vedno, a sta bila dva boljša. Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar je na cestni dirki svetovnega prvenstva v Glasgowu osvojil bronasto kolajno. Po koncu ene najzahtevnejših preizkušenj, ki jih je kdajkoli odpeljal, je… »

Pogačar za pogumno in napadalno dirkanje nagrajen z bronom

RTV Slovenija 06.08.2023
Tadej Pogačar je bogati zbirki uspehov dodal medaljo na cestni dirki svetovnega prvenstva. V Glasgowu je po 271 km izjemnega boja na izčrpavanje osvojil bron in ponovil uspeh Andreja Hauptmana iz leta 2001. Svetovni prvak je postal Mathieu van der Poel… »

Hudi napori zdelali Pogačarja, zaradi slabega počutja moral prekiniti intervju #video

SiolNET 06.08.2023
Tadej Pogačar je na svetovnem prvenstvu v cestni vožnji v Glasgowu na Škotskem osvojil bronasto kolajno, potem ko je v sprintu ugnal Danca Madsa Pedersena, a je v cilju priznal, da so bili napori kar 271 kilometrov dolge dirke s skoraj 500 ovinki… »

Veličastna zmaga van der Poela, izjemna predstava Pogačarja!

SiolNET 06.08.2023
Nizozemec Mathieu van der Poel je novi svetovni prvak in bo na cestnih preizkušnjah do naslednjega prvenstva nosil prestižno mavrično majico. Na intenzivni in tehnično zahtevni, kar 271 kilometrov dolgi dirki od Edinburga do Glasgowa na Škotskem, se… »

Tadej Pogačar na ciljni črti do brona

Dnevnik 06.08.2023
Tadej Pogačar je na cestni dirki svetovnega prvenstva v kolesarstvu v Glasgowu poskrbel za drugo slovensko bronasto kolajno v zgodovini. Po osemintridesetih letih je za osmo nizozemsko zlato poskrbel Mathieu van der Poel. »Mavrična majica so moje… »

Pogačar z bronom ponovil Hauptmana, Van der Poel v Glasgowu zlomil konkurenco

Delo 06.08.2023
Maratonska in brutalna cestna dirka svetovnega prvenstva na Škotskem se je razpletla z zmago Nizozemca, Tadej Pogačar osvojil drugo kolajno za Slovenijo. Nora cestna dirka v Glasgowu! Najboljši kolesar na svetu Tadej Pogačar je v zadnjih metrih… »

Drama na SP: zakaj so protestniki prekinili elitno cestno dirko

SiolNET 06.08.2023
Po približno 80 kilometrih cestne dirke na svetovnem prvenstvu v Glasgowu na Škotskem so organizatorji morali začasno prekiniti dirko. Razlog? Štirje protestniki iz škotske okoljske skupine This is Rigged so blokirali cesto, s svojim dejanjem pa… »

Kaj se dogaja? Pogačar s kolegi v spremstvu policije sestopil s kolesa

Zurnal24 06.08.2023
Cestna dirka svetovnega prvenstva v kolesarstvu se ni začela po željah ... Danes je na svetovnem prvenstvu v kolesarstvu v Glasgowu na sporedu cestna dirka članov. A ta se ni začela po željah organizatorjev niti kolesarjev (med njimi tudi slovenska… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem