Povezane novice

Kumer: Brez elektrike manj kot 2000 odjemalcev; Bratušek: Pozitivno sem presenečena

RTV Slovenija 07.08.2023
"Razmere se nekoliko umirjajo in čedalje bolj prehajamo v fazo zaključnih ukrepov, ki so neposredna posledica poplav," je povedal v. d. generalnega direktorja uprave za zaščito in reševanje Leon Behin. Izboljšuje se tudi vsa energetska… »

Občine hitijo z odpravljanjem posledic poplav, normalnega stanja še dolgo ne bo

Dnevnik 07.08.2023
V. d. generalnega direktorja uprave za zaščito in reševanje Leon Behin je na današnji novinarski konferenci, namenjeni pregledu stanja ob ujmi, ki je prizadela Slovenijo, dejal, da »prehajamo v fazo zaključnih ukrepov, ki so neposredna posledica… »

Leon Behin: "Normalnega stanja na teh območjih še nekaj časa ne bo"

Necenzurirano 07.08.2023
Kakšne so aktualne razmere v delih Slovenije, ki so jih konec tedna razdejale uničujoče poplave? Predstavniki vlade in civilne zaščite so ob 16. v malem novinarskem središču vlade podali izjavo o aktualnih razmerah na območjih, ki so jih prizadele… »

Alenka Bratušek: Prioriteta je prevoznost do vseh koncev Slovenije

Delo 07.08.2023
Stanje se izboljšuje, vse intervencijske enote izvajajo aktivnosti za osnovno življenje: še vedno so v fazi, kjer zagotavljajo predvsem varnost oseb. Dež je danes po večini Slovenije ponehal, dan je jasen s spremenljivo oblačnostjo, popoldne so… »

Že očiščene poti so marsikje na novo zasuli plazovi

Zurnal24 07.08.2023
Razmere na terenu se umirjajo, a nekatere poti še vedno ostajajo neprevozne. Težavo še vedno povzročajo plazovi. V. d. direktorja Uprave za zaščito in reševanje Leon Behin pravi, da se razmere na terenu nekoliko umirjajo. Vse, ki so začeli s… »

S prečrpavanjem ubranili hiše na območju Hotize pred vodo

Delo 07.08.2023
Kjer je voda odtekla, za seboj pušča opustošenje, blato in naplavine. Začelo se je čiščenje objektov in javnih površin. Po katastrofalnih poplavah, ki so v zadnjih dneh zajele Slovenijo, tudi tokratna noč še ni bila povsem mirna. Gasilci so za… »

Poplave terjale novo žrtev, sedaj so največja nevarnost plazovi

Nova 24TV 07.08.2023
Posledice poplav v Prevaljah (Vir: GZ Črnomelj, STA) Katastrofične poplave so terjale novo žrtev. Včeraj v večernih urah so v narasli Temenici v Ivanji vasi, občina Mirna Peč, našli utopljeno osebo moškega spola. Gre že za šesto žrtev poplav… »

PO NAJHUJŠI UJMI V ZGODOVINI DRŽAVE, POMOČ PRIHAJA Z VSEH STRANI: "Iskreno smo veseli za solidarnost iz tujine" (FOTO)

Regional 07.08.2023
Po katastrofalnih poplavah, ki so v minulih dneh zajele Slovenijo, tudi tokratna noč še ni bila povsem mirna. Gasilci so za odpravljanje posledic poplav posredovali v 57 primerih, največkrat v Pomurju in na Koroškem. Poplavne površine ponekod še… »

Odpravljanje posledic poplav / Še vedno zaprte številne ceste

Mladina 07.08.2023
Tudi tokratna noč v Sloveniji še ni bila povsem mirna. Gasilci so za odpravljanje posledic poplav posredovali v 57 primerih. Po katastrofalnih poplavah, ki so v minulih dneh zajele Slovenijo, tudi tokratna noč še ni bila povsem mirna. Gasilci so za… »

Reke še poplavljajo, grozijo plazovi

Zurnal24 07.08.2023
Čeprav se vreme umirja, vode ponekod še poplavljajo. Nadaljuje se odpravljanje posledic ujme. Po katastrofalnih poplavah, ki so v minulih dneh zajele Slovenije, tudi tokratna noč še ni bila povsem mirna. Gasilci so za odpravljanje posledic poplav… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem