Povezane novice

Poljska poslala humanitarno pomoč, na poti francoski, slovaški in nemški bagri, montažni mostovi ...

RTV Slovenija 07.08.2023
Madžarska in Hrvaška sta Sloveniji poslali helikopterje, ponudile so jih tudi Avstrija, Ukrajina in Španija. Francija bo namenila bagra z inženirskimi enotami, Nemčija montažna mostova, bagra in osebje. Iz Severne Makedonije prihaja sto vojakov… »

Ukrajina v Slovenijo poslala helikopter

Mladina 07.08.2023
Pomoč Sloveniji po obsežnih poplavah ponudila tudi Ukrajina. V soočanju z obsežnimi poplavami, ki so zajele skoraj dve tretjini slovenskega ozemlja, je Sloveniji ponudila pomoč tudi Ukrajina. V Slovenijo bo napotila helikopter, ki bo sodeloval v… »

Poljaki dostavili dva nabito polna kamiona hrane in higienskih pripomočkov

SiolNET 07.08.2023
V spopadanju z obsežnimi poplavami, ki so zajele skoraj dve tretjini slovenskega ozemlja, sta Sloveniji ponudili pomoč tudi Ukrajina in Poljska. Ukrajina bo v Slovenijo napotila helikopter, ki bo sodeloval v iskalnih in reševalnih akcijah, Poljska pa… »

Vse te države bodo pomagale Sloveniji

Zurnal24 07.08.2023
Pomoč iz Nemčije, Francije, BiH, Severne Makedonije, Hrvaške, Ukrajine ... Iz Nemčije in Francije je že na poti pomoč po ujmi, ki je te dni prizadela Slovenijo, je danes sporočil evropski komisar za krizno upravljanje Janez Lenarčič. Ob tem je… »

V Slovenijo prihaja tudi pomoč iz Hrvaške

Mladina 07.08.2023
Dostava pitne vode, vojaški helikopter, naprave za razvlaževanje in gasilska pomoč. V Slovenijo ob ujmi prihaja pomoč tudi iz Hrvaške. V Dolnjo Bistrico pri Lendavi je že v nedeljo priletel hrvaški vojaški helikopter, hrvaški Rdeči križ pa je v… »

Pomoč Sloveniji že na poti iz Nemčije in Francije

Mladina 07.08.2023
Po navedbah generalnega sekretarja zveze NATO Jensa Stoltenberga bodo pomoč Sloveniji zagotovile tudi članice zavezništva. Iz Nemčije in Francije je že na poti pomoč po ujmi, ki je te dni prizadela Slovenijo, je danes sporočil evropski komisar za… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem