Povezane novice

Lopovi tragedijo izkoriščajo za polnjenje lastnih žepov

Necenzurirano 07.08.2023
Slovenija se v teh dneh srečuje z veliko katastrofo. Večina ljudi se s skupnimi močmi trudi s odpravljanjem posledic uničujočih poplav, razmere pa s pridom izkoriščajo nepridipravi. Kot so opozorili na Policijski upravi Ljubljana, je v tem času… »

Policija opozarja na nepridiprave pri sanaciji poplav

RTV Slovenija 07.08.2023
V času, ko so se pristojne službe lotile sanacije in odpravljanja posledic poplav, policija opozarja na zlikovce, ki skušajo izkoristiti razmere in se okoristiti s premoženjem, ki je ostalo v izpraznjenih stanovanjskih objektih. Ob poplavah je namreč… »

Policija: Veliko objektov je zapuščenih, povečuje se tveganje za tatvine

Dnevnik 07.08.2023
Ob katastrofalnih poplavah, ki so prizadele državo, so na policiji pripravili priporočila, kako skrbeti za varnost po poplavah. Kot so izpostavili, so razmere na prizadetih območjih še vedno izredno nevarne. Opozarjajo tudi na povečano tveganje… »

Podnevi na oglede, ponoči po baker

Zurnal24 07.08.2023
Ob vsaki naravni ujmi, po kateri morajo stanovalci zapustiti hiše, se pojavijo tatovi, ki izkoristijo njihovo stisko. Na ljubljanski policijski upravi sicer pravijo, da na njihovem območju niso prejeli prijav kraj, a to, kot smo izvedeli na prizadetih… »

Obvestilo občanom za zagotavljanje varnosti na območjih kjer poteka sanacija

Domžalec 07.08.2023
V zadnjih dneh se Slovenija sooča z veliko katastrofo, ki se jo različne intervencijske službe s skupnimi močmi trudijo čimprej odpraviti. V tem času je ostalo zapuščenih veliko objektov, ki so jih bili lastniki primorani zapustiti, prav tako pa… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem