Povezane novice

Bešič Loredan ne bo nadomestni poslanec, umika se iz politike

RTV Slovenija 08.08.2023
Nekdanji minister za zdravje Danijel Bešič Loredan ne bo nadomestni poslanec. V pismu Državni volilni komisiji je zapisal tudi, da se umika iz politike in da mu niso poznani objektivni razlogi, zakaj ga je premier Robert Golob pozval k odstopu. "S tem… »

Nekdanji minister za zdravje Bešič Loredan se umika iz politike

Mladina 08.08.2023
Danijel Bešič Loredan ne bo nadomestni poslanec, saj se vrača med zdravnike. Nekdanji minister za zdravje Danijel Bešič Loredan je Državno volilno komisijo (DVK) obvestil, da ne bo prevzel mandata nadomestnega poslanca. V pismu komisiji, ki ga je… »

Po tednih molka se je Bešič Loredan le oglasil. To je sporočil Golobu

Zurnal24 08.08.2023
Dolgo ni prevzemal pošte, ni dajal izjav za medije, zdaj pa je nekdanji minister za zdravje Danijel Bešič Loredan izlil dušo v pismu Državno volilni komisiji. Nekdanji minister za zdravje Danijel Bešič Loredan je Državno volilno komisijo (DVK)… »

Nekdanji zdravstveni minister Bešič Loredan se umika iz politike

Delo 08.08.2023
Prav tako se odreka pravici nadomestnega poslanca in se za to opravičuje ljudem, ki so ga volili. Nekdanji minister za zdravje Danijel Bešič Loredan je državno volilno komisijo (DVK) obvestil, da ne bo prevzel mandata nadomestnega poslanca. V pismu… »

Bešič Loredan ne bo prevzel mandata nadomestnega poslanca

Dnevnik 08.08.2023
Nekdanji minister za zdravje Danijel Bešič Loredan je Državno volilno komisijo (DVK) obvestil, da ne bo prevzel mandata nadomestnega poslanca. V pismu komisiji, ki ga je posredoval tudi STA, je med drugim zapisal tudi, da se umika iz politike in da mu… »

Bešič Loredan se umika iz poslanskih klopi in politike

SiolNET 08.08.2023
Nekdanji minister za zdravje Danijel Bešič Loredan je državno volilno komisijo (DVK) obvestil, da ne bo prevzel mandata nadomestnega poslanca. V pismu komisiji je med drugim zapisal, da se umika iz politike in da mu niso poznani objektivni razlogi… »

OGLASIL SE JE BEŠIČ LOREDAN: Mandata nadomestnega poslanca ne bo prevzel

Regional 08.08.2023
Nekdanji minister za zdravje Danijel Bešič Loredan je Državno volilno komisijo (DVK) obvestil, da ne bo prevzel mandata nadomestnega poslanca. V pismu komisiji je med drugim zapisal tudi, da se umika iz politike in da mu niso poznani objektivni… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem