Povezane novice

Pogačar povečuje prednost, Slovenija napreduje

Delo 08.08.2023
Na lestvici Mednarodne kolesarske zveze še vedno premočno vodi Tadej Pogačar, pomemben skok navzgor pa je uspel tudi slovenski reprezentanci. Mednarodna kolesarska zveza (UCI) je objavila novo lestvico, na kateri ima po bronu v Glasgowu Tadej Pogačar… »

Nov mejnik Tadeja Pogačarja

SiolNET 08.08.2023
Slovenski kolesarski zvezdnik Tadej Pogačar še naprej vodi na lestvici Mednarodne kolesarske zveze Uci. Slovenija pa je po zadnjih uspehih Pogačarja in Mateja Mohoriča napredovala na tretje mesto med državami, kar za zdaj zagotavlja štiri mesta na… »

Pogačar ostaja številka ena, Slovenija pridobila mesto

RTV Slovenija 08.08.2023
Tadej Pogačar še naprej vodi na lestvici Mednarodne kolesarske zveze Uci. Slovenija pa je po zadnjih napredovala na tretje mesto med državami, kar za zdaj zagotavlja štiri mesta na cestni dirki na olimpijskih igrah prihodnje leto. Pogačar ima po… »

Pogi s 'pritožbo' nad predsednika Mednarodne zveze

Zurnal24 08.08.2023
Izmučeni Tadej Pogačar je po dirki namenil nekaj besed predsedniku Mednarodne kolesarske zveze (UCI). Tadej Pogačar je na cestni preizkušnje svetovnega prvenstva osvojil bronasto kolajno, drugo za Slovenijo na cestni dirki. Ta dosežek je namreč leta… »

Svetovno prvenstvo v Glasgowu: Naslednji cilj zlata kolajna

Dnevnik 08.08.2023
Tadej Pogačar je z bronasto kolajno na cestni dirki kolesarskega svetovnega prvenstva v Glasgowu uresničil cilj zlate generacije. Selektor Uroš Murn ima že novega in si želi naslov prvaka. »Kolajna na cestni dirki svetovnega prvenstva je tisto, kar… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem