Povezane novice

Tina Maze v opustošeni Črni na Koroškem

SiolNET 09.08.2023
Nekdaj odlična slovenska alpska smučarka Tina Maze je obiskala domačo Črno na Koroškem, ki so jo nedavne poplave hudo prizadele, in se na prizadetem območju srečala s premierom Robertom Golobom in s predsednico Evropske komisije Ursulo von der… »

DZ: Vseh 79 navzočih poslancev je glasovalo za novelo zakona o odpravljanju naravnih nesreč

RTV Slovenija 09.08.2023
Predlog novele zakona o odpravljanju naravnih nesreč so poslanci soglasno sprejeli z 79 glasovi. S predlaganimi spremembami zakona bo pospešena dodelitev finančnih sredstev prizadetim občinam v obliki akontacije, ki bo mogoča še pred dokončno oceno… »

PIRC MUSAR OB SREČANJU S VON DER LEYEN: "Dobro se z dobrim vrača, Slovenija je hvaležna" (FOTO)

Regional 09.08.2023
Predsednica republike Nataša Pirc Musar se je danes v Ljubljani sestala s predsednico Evropske komisije Ursulo von der Leyen. Srečanje je bilo namenjeno izmenjavi informacij o stanju po poplavah ter predstavitvi načrtov za pomoč Bruslja pri obnovi… »

Von der Leyen nagovorila poslance DZ / »Slovenija bo okrevala hitro«

Mladina 09.08.2023
Predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen je v nagovoru v Državnem zboru (DZ) Sloveniji zagotovila, da ji EU in njene članice stojijo ob strani v težkih časih po katastrofalni povodnji minulih dni. Predsednica Evropske komisije Ursula von der… »

Predsednica Evropske komisije obljubila pomoč – jo bo vlada znala počrpati?

Nova 24TV 09.08.2023
Predsednik vlade Robert Golob in predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen. (Vir: STA) Slovenija bo iz solidarnostnega sklada EU letos lahko počrpala 100 milijonov evrov. Predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen, ki je danes nastopila… »

Von der Leynova v DZ: Trga se mi srce #video

SiolNET 09.08.2023
Predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen je danes v znak podpore po hudih poplavah in ujmi obiskala Slovenijo. S predsednikom vlade Robertom Golobom sta se srečala na Brdu pri Kranju, od tam pa s helikopterjem poletela proti Črni na Koroškem… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem