Povezane novice

V ponedeljek bo plačilni promet potekal nemoteno

RTV Slovenija 09.08.2023
V ponedeljek, ki bo dela prost dan, bodo vsi plačilni sistemi delovali nemoteno, so sporočili iz Združenja bank Slovenije. To velja za vsa domača in čezmejna plačila, bankomate in plačilne kartice ter tudi za poslovanje spletnih bank. Vsi plačilni… »

Plačilni promet bo v ponedeljek nemoteno deloval

Delo 09.08.2023
ZBS: Vsi plačilni sistemi bodo 14. avgusta delovali kot na delovni dan. Banke tudi ne bodo več zaračunavale provizij za nakazila v dobrodelne namene. Banke so se v sodelovanju z Bankartom in Banko Slovenije odločile, da bodo v ponedeljek, 14. avgusta… »

JANŠA Z DRUGAČNIM PREDLOGOM: Po njegovem v ponedeljek ne bi smeli biti vsi prosti

Regional 09.08.2023
Po napovedi predsednika vlade Roberta Goloba, da bo 14. avgust dan solidarnosti in dela prost dan zaradi uničujočih poplav, se je na družbenem omrežju oglasil tudi predsednik SDS Janez Janša. Vlada se je odločila, da bo 14. avgust dan solidarnosti… »

Vsi plačilni sistemi bodo v ponedeljek delovali nemoteno

Dnevnik 09.08.2023
Vsi plačilni sistemi bodo v ponedeljek, ki ga je vlada razglasila za dan solidarnosti in bo dela prost dan, delovali nemoteno, so danes sporočili iz Združenja bank Slovenije. To velja za vsa domača in čezmejna plačila, poslovanje na bankomatih in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem