Povezane novice

Jumbo-Visma razkrila Rogličeve načrte, Vingegaarda ni na senzamu

Zurnal24 09.08.2023
Slovenska kolesarja Primož Roglič in Jan Tratnik bosta prihodnji teden nastopila na 45. dirki po Burgosu, je ekipa Jumbo-Visma potrdila za kolesarski portal Wielerflits. V kolikor ne bo prišlo do sprememb, bo to edina preizkušnja za oba slovenska asa… »

Roglič in Tratnik pred Vuelto še po Burgosu

RTV Slovenija 09.08.2023
Slovenska kolesarja Primož Roglič in Jan Tratnik bosta prihodnji teden nastopila na 45. Dirki po Burgosu, je ekipa Juma Visme potrdila za kolesarski portal Wielerflits. Če se ne bodo zgodile spremembe, bo to edina preizkušnja za oba slovenska asa pred… »

Primož Roglič že naslednji teden spet v akciji, vrača se tudi Jan Tratnik

SiolNET 09.08.2023
Slovenski kolesarki as Primož Roglič bo formo za Dirko po Španiji, na kateri bo od 26. avgusta do 17. septembra lovil svojo četrto skupno zmago, pilil na Dirki po Burgosu. 45. izvedba te enotedenske španske preizkušnje se bo začela v torek, 15… »

Primož Roglič pred Vuelto na dirko po Burgosu

Delo 09.08.2023
Slovenski zvezdnik bo prihodnji teden prekinil dirkaški post, ki se je začel po majski zmagi na Giru. Slovenski kolesarski as Primož Roglič (Jumbo Visma) je po zmagoslavju na majskem Giru napovedal, da bo njegova naslednja preizkušnja Vuelta, vendar… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem