Povezane novice

Ekvadorska vlada za atentat na predsedniškega kandidata krivi tuje državljane

RTV Slovenija 10.08.2023
V Ekvadorju je bil med predvolilno kampanjo ubit predsedniški kandidat Fernando Villavicencio, napadalec pa je pozneje umrl v strelskem obračunu s policijo. Po navedbah vlade so atentat izvedli napadalci iz Kolumbije. 59-letni Villavicencio je bil… »

Med predvolilno kampanjo ubit predsedniški kandidat

Mladina 10.08.2023
V ekvadorski prestolnici Quito je bil ubit predsedniški kandidat Fernando Villavicencio. Predsednik Guillermo Lasso je razglasil izredne razmere. V ekvadorski prestolnici Quito je bil v sredo ubit predsedniški kandidat Fernando Villavicencio. Po… »

V atentatu v Ekvadorju ubit predsedniški kandidat

SiolNET 10.08.2023
V ekvadorski prestolnici Quito je bil v sredo ubit predsedniški kandidat Fernando Villavicencio. Kot poročajo tuje tiskovne agencije, so 59-letnika ustrelili, ko je po predvolilnem zborovanju vstopal v avtomobil. Domnevni napadalec je umrl po spopadu z… »

[Video] V Ekvadorju ubili predsedniškega kandidata

Nova 24TV 10.08.2023
Domnevni morilec (Foto: AFP) V ekvadorski prestolnici Quito so v sredo ubili predsedniškega kandidata Fernanda Villavicencia. Kot poročajo tuje tiskovne agencije, so 59-letnika ustrelili, ko je po predvolilnem zborovanju vstopal v avtomobil. Osumljeni… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem