Povezane novice

Med potapljanjem na Hrvaškem umrla znana slovenska potapljačica

RTV Slovenija 10.08.2023
Slovenska potapljaška zveza je sporočila, da je v sredo med potapljanjem pri otoku Sušac na jugu Dalmacije umrla znana slovenska potapljačica Irena Čok. Kot je za hrvaški portal Morski.hr dejala predstavnica policije, sta se dva državljana… »

Med potapljanjem na Hrvaškem umrla znana slovenska potapljačica

SiolNET 10.08.2023
Z Društva za raziskovanje morja (DRM) so sporočili, da je v torek med potapljanjem na otoku Sušac na Hrvaškem umrla njihova predsednica Irena Čok. "Ne samo naše društvo, celotna potapljaška skupnost je izgubila eno najizkušenejših potapljačic v… »

Tragedija na Hrvaškem vzela življenje Koprčanke

Necenzurirano 10.08.2023
Na manjšem hrvaškem otoku je pri potapljanju preminila Slovenka. Društvo za raziskovanje morja in podvodne športe Ljubljana je sporočilo, da je bilo potapljanje na otočku Sušac, ki leži 23 kilometrov zahodno od Lastova, usodno za Koprčanko Ireno… »

Na Hrvaškem na svoj rojstni dan utonila znana slovenska potapljačica

Zurnal24 10.08.2023
Potapljanje pri otoku Sušac je bilo usodno za Ireno Čok, predsednico Društva za raziskovanje morja Ljubljana in članico nadzornega odbora Slovenske potapljaške zveze. Irena Čok iz Plavij pri Škofijah se je v torek ponesrečila med potapljanjem pri… »

TRAGIČNA VEST S HRVAŠKE: Na otoku Sušac umrla Slovenka

Regional 10.08.2023
Na Hrvaškem je med potapljanjem umrla Slovenka. Tragedija se je zgodila v torek na otoku Sušac. "Sporočamo žalostno vest, da je med potapljanjem na Sušcu umrla Irena Čok. Bila je predsednica Društva za raziskovanje morja – DRM Ljubljana in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem