Povezane novice

Zmaga ob slovesu dolgoletnega motorja, Vinčić odšepal z igrišča

SiolNET 10.08.2023
Slovenska moška reprezentanca se pripravlja na evropsko prvenstvo, ki se bo začelo 28. avgusta. Slovenci so v četrtek zvečer v dvorani Tabor v Mariboru s 3:1 v nizih premagali Egipčane. Na tekmi se je od reprezentance uradno poslovil Mitja Gasparini… »

Slovenci s 3:1 ugnali Egipt; slovo Gasparinija od reprezentance

RTV Slovenija 10.08.2023
Po porazu slovenskih odbojkaric proti Azerbajdžankam je navijače v Mariboru razveselila zmaga slovenskih odbojkarjev nad Egipčani. Slavili so s 3:1 (-28, 20, 13, 18). Od reprezentance se je po dolgih letih poslovil Mitja Gasparini. Tekma je imela tudi… »

Azerbajdžanke po petih nizih slavile v dvorani Tabor

RTV Slovenija 10.08.2023
V mariborski dvorani Tabor so morale slovenske odbojkarice na pripravljalni tekmi pred evropskim prvenstvom premoč priznati Azerbajdžanu, ki je slavil s 3:2 v nizih. Izbranke Marca Bonitte so zadnji del priprav na evropsko prvenstvo začele z dvema… »

V napeti končnici Slovenke potegnile kratko

Zurnal24 10.08.2023
Slovenske odbojkarice so se drugič v dveh dneh pomerile z istimi tekmicami. Ženska odbojkarska reprezentanca Slovenije je na pripravljalni tekmi pred bližnjim evropskim prvenstvom danes v Mariboru izgubila z Azerbajdžanom (2:3). To je bila za… »

Drevi slovo enega ključnih mož slovenske odbojkarske pravljice

Zurnal24 10.08.2023
Tako odbojkarji kot odbojkarice drevi v Mariboru, slovo od reprezentančnega dresa Mitje Gasparinija. Tako moška kot ženska odbojkarska reprezentanca bosta danes odigrali pripravljalni tekmo v Mariboru. V dvorani Tabor se bodo Slovenke ob 17.45 pomerile… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem