Povezane novice

Poglejte, kaj je v Slovenj Gradcu dvignil nemški helikopter #foto #video

SiolNET 10.08.2023
Na štajerski avtocesti zaradi konvojev mednarodne pomoči, ki prevažajo tudi težko mehanizacijo, nastajajo občasni zastoji, so sporočili s prometnoinformacijskega centra za državne ceste. Vse voznike prosijo za strpnost. Slovenska vojska je medtem… »

Širijo se črevesne bolezni. Ponekod je nujno prekuhavanje in uporaba ustekleničene vode.

RTV Slovenija 10.08.2023
NIJZ od torka zvečer opaža primere črevesnih nalezljivih bolezni na območju Mežiške doline. Priporočajo pitje ustekleničene ali ustrezno prekuhane vode. Takšna voda je tudi edina primerna za umivanje zob, priporočeno je tudi tuširanje od vratu… »

250 GASILCEV IZ OBALNO-KRAŠKE REGIJE NA POMOČ NA KOROŠKO: Italija pošilja tri mostove in štiri bagre (FOTO, VIDEO)

Regional 10.08.2023
Tako je bil danes zjutraj ob 4.30 videti konvoj gasilcev in bolničarjev z Obale, ki so odšli na pomoč v Črno na Koroškem. V okviru mehanizma civilne zaščite EU pa je Italija Sloveniji poslala ekipo strokovnjakov, tri mostove in štiri bagre… »

Nadaljuje se odpravljanje posledic poplav, v Mežiški dolini zaznali širjenje črevesnih bolezni

Dnevnik 10.08.2023
Posledice nedavnih katastrofalnih poplav, ki so prizadele velik del države, so na več deloviščih odpravljali tudi ponoči. Več cest je zaradi poplavljenega ali poškodovanega cestišča še vedno neprevoznih, ponekod je še vedno motena tako oskrba s… »

Na poplavljenih območjih več primerov zastrupitev

Zurnal24 10.08.2023
Informacije prihajajo z območja Črne na Koroškem in iz Laškega. Nacionalni inštitut za javno zdravje (NIJZ) je zaznal primere črevesnih nalezljivih bolezni na območju Mežiške doline. "Primere zaznavamo od torka zvečer, v prihodnjih dneh lahko… »

PO HUDIH POPLAVAH ŠE EN UDAREC ZA PREBIVALCE: Pojavile so se nalezljive bolezni

Regional 10.08.2023
Nastale razmere po ujmi, ko na nekaterih območjih Koroške še vedno ni vode ali pa jo je treba prekuhavati, s seboj prinašajo potencialna tveganja za zdravje. NIJZ od torka zvečer opaža primere črevesnih nalezljivih bolezni na območju Mežiške… »

Italija Sloveniji po poplavah pošilja mostove in bagre

Dnevnik 10.08.2023
Italija je Sloveniji po ujmi v okviru mehanizma EU na področju civilne zaščite poslala ekipo strokovnjakov, tri mostove in štiri bagre, je v sredo sporočila italijanska civilna zaščita. Kot so še pojasnili v sporočilu za javnost, je Italija… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem