Povezane novice

Še več znanega o tem, katere trgovine bodo odprte v nedeljo in med prazniki

SiolNET 10.08.2023
Nekatere trgovine bodo odprte tako v nedeljo kot na praznična ponedeljek in torek. V skladu z odredbo, sprejeto pred dnevi, so v času intervencije po poplavah trgovine z živili, tehničnim blagom in otroško opremo lahko odprte tudi ob nedeljah in… »

Vrtci bodo zaprti, zbiranje prispevkov preko fundacije

Zurnal24 10.08.2023
Iz Mestne občine Kranj so danes sporočili, da bodo v ponedeljek, 14. avgusta, zaprti vrtci v Mestni občini Kranj. Prav tako bodo zaprte tudi vse enote Mestne knjižnice Kranj. V obvestilu so navedli, citiramo: "Zakon o spremembah in dopolnitvah Zakona… »

Katere trgovine bodo odprte v nedeljo in na praznična dneva?

Dnevnik 10.08.2023
V skladu s posebno odredbo za čas intervencije po poplavah bo več trgovin odprtih tudi to nedeljo. Večinoma gre za trgovine z živili na prizadetih območjih. Manj trgovcev se je odločilo za odprtje svojih poslovalnic na praznični ponedeljek, dan… »

Številne trgovine bodo predvsem na prizadetih območjih odprte tudi v nedeljo, ponedeljek in torek

RTV Slovenija 10.08.2023
V skladu s posebno odredbo za čas intervencije po poplavah bo več trgovin odprtih tudi v nedeljo, nekatere pa tudi v ponedeljek na dan solidarnosti in v torek, ko praznujemo Marijino vnebovzetje. Večinoma gre za trgovine z živili na prizadetih… »

V javnih zdravstvenih ustanovah bodo morali normalno delati

Delo 10.08.2023
Delati bodo morali tudi kritični infrastrukturi, centrih za socialno delo in v veterini, odprte naj bi bile tudi upravne enote in nekateri vrtci. Kako bodo na dan solidarnosti odprte slovenske bolnišnice, do pred kratkim še ni bilo jasno, saj enotnega… »

Nove cene pogonskih goriv bodo začele veljati šele prihodnji četrtek

RTV Slovenija 10.08.2023
Ponedeljek, 14. avgust, bo po vladni odločitvi dela prost dan, kar pomeni, da bodo trenutno veljavne cene bencina, dizla in kurilnega olja na bencinskih servisih zunaj avtocestnega križa in hitrih cest ostale v veljavi do srede. Spremenjene cene… »

Ali bodo trgovine med nedeljo in torkom odprte

Delo 10.08.2023
Trgovci se večinoma danes odločajo glede odprtja trgovin v ponedeljek, pa tudi v nedeljo in praznični torek. Z razglasitvijo ponedeljka, 14. avgusta, za dan solidarnosti in dela prost dan se postavlja vprašanje, ali bodo na ta dan trgovine odprte… »

Tako bodo v prihodnjih dneh odprte trgovine

Zurnal24 10.08.2023
V naslednjih dneh lahko pričakujemo malce drugačen urnik odprtja trgovin, kot smo ga vajeni v zadnjem času. S tem, ko je vlada ponedeljek, 14. avgusta, določila za dela prost dan, se spreminjajo urniki odprtja trgovin v naslednjih dneh. Ob tem naj… »

Trenutne cene naftnih derivatov bodo v veljavi do srede

SiolNET 10.08.2023
Vlada je sprejela, da bodo trenutne cene bencina, dizla in kurilnega olja v veljavi do vključno srede. Vlada je včeraj sprejela novelo Zakona o odpravi posledic naravnih nesreč, s katerim je med drugim tudi odločila, da bo 14. avgust dela prost dan… »

Civilna zaščita Koroške ima hrane in oblačil zaenkrat dovolj

Dnevnik 10.08.2023
Regijski štab civilne zaščite Koroške prosi vse organizacije, podjetja in posameznike, naj do nadaljnjega ne dovažajo hrane in oblačil. Skladišča so namreč trenutno zapolnjena. V prizadeti regiji so sicer večinoma že vzpostavljeni osnovni… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem