Povezane novice

Ena Slovenka do zgodovinskega izida, drugo pičila čebela

Zurnal24 10.08.2023
V Glasgowu se je v okviru kolesarskega svetovnega prvenstva odvil ženski kronometer. Američanka Chloe Dygert je svetovna prvakinja v vožnji na čas. Na SP v Glasgowu je na 36,2 km dolgi trasi v Stirlingu 26-letna Američanka za las ugnala Avstralko… »

Eugenia Bujak dosegla novo najboljšo slovensko uvrstitev na SP

Delo 10.08.2023
Ameriška kolesarka Chloe Dygert je drugič v karieri postala svetovna prvakinja v kronometru. Eugenia Bujak je zasedla zelo solidno 12. mesto. Na svetovnem prvenstvu na Škotskem je bil četrtek v znamenju ženske vožnje na čas. Tokrat na vrhu nismo… »

Zgodovinski dosežek Bujakove, Žigartovo pičila čebela

SiolNET 10.08.2023
Dan pred moškim kronometrom s Tadejem Pogačarjem so na svetovnem prvenstvu v Glasgowu v vožnji na čas nastopila dekleta. Svetovna prvakinja je postala Američanka Chloe Dygert. Eugenia Bujak je zabeležila doslej najboljši slovenski izid na… »

Eugenia Bujak z 12. mestom izboljšala najboljšo slovensko uvrstitev

RTV Slovenija 10.08.2023
Chloe Dygert je v Glasgowu postala svetovna prvakinja v vožnji na čas. Drugič v karieri je Američanka v kronometru oblekla mavrično majico. Eugenia Bujak se je izkazala z 12. mestom, Urška Žigart pa je bila 29. Dygert je na 36,2 km dolgi trasi v… »

Bujakova do najboljšega slovenskega izida, prvakinja Chloe Dygert

Dnevnik 10.08.2023
Američanka Chloe Dygert je svetovna prvakinja v vožnji na čas. Na SP v Glasgowu je na 36,2 km dolgi trasi v Stirlingu 26-letna Američanka za las ugnala Avstralko Grace Brown. Tretja je bila presenetljivo Avstrijka Christina Schweinberger. Eugenia… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem