Povezane novice

Pozor: To so območja, kjer bo od jutri naprej omejen dostop!

Zurnal24 11.08.2023
Z uredbo so določili območja, ki so nevarna zaradi terena samega in intervencij, ki so še v teku. Uredba stopi v veljavo že jutri. Poveljnik Civilne zaščite Srečko Šestan je na novinarski konferenci povedal, da se stanje na poplavljenih območjih… »

V Črni, Mežici, Solčavi, Lučah, Mozirju in okolici Ljubnega za prostovoljce poseben režim

RTV Slovenija 11.08.2023
Poveljnik civilne zaščite Srečko Šestan je izdal odredbo, s katero je na dan solidarnosti odredil delo zaposlenim pri izvajalcih kritične infrastrukture. Hkrati je tudi izdal odredbo, s katero je omejen dostop do v poplavah najbolj prizadetih… »

Težave z aplikacijo, to sporoča Civilna zaščita

Zurnal24 11.08.2023
Civilna zaščita poudarja, da jih morate obvestiti, če preko aplikacije Poplave 2023 ne dobite odgovora. Preko aplikacije Poplave 2023 je pripravljenost pomagati izrazilo že skoraj 30.000 ljudi, se pa na terenu pojavljajo težave pri uporabi… »

Če preko aplikacije Poplave 2023 ne dobite odgovora, jih obvestite

Delo 11.08.2023
Vse, ki se bodo na dan solidarnosti odpravili na pomoč prizadetim v poplavah, civilna zaščita še vedno poziva, naj to storijo organizirano. Preko aplikacije Poplave 2023 je pripravljenost pomagati izrazilo že skoraj 30.000 ljudi, se pa na terenu… »

Šestan: Ustavite donacije vode in prehrambenih artiklov s kratkim rokom uporabe

Necenzurirano 11.08.2023
Po seji vlade je pred kamere stopil poveljnik Civilne zaščite Republike Slovenije Srečko Šestan, ki je predstavil aktualno dogajanje na območjih, prizadetih v poplavah. Poveljnik Civilne zaščite Srečko Šestan je sporočil, na katerih področjih… »

Šestan: V ponedeljek bo delovala vsa kritična infrastruktura

Dnevnik 11.08.2023
Poveljnik Civilne zaščite Srečko Šestan je z odredbo določil, da za območje Črne na Koroškem, Mežice, Solčave, Luč, Mozirja ter naselij proti Ljubnem ob Savinji od sobote do preklica zaradi varnosti velja poseben režim za dostop prostovoljcev… »

Od jutri v veljavi Odredba Civilne zaščite o omejitvi gibanja na nevarnih območjih

Savinjsko Šalaške 11.08.2023
Zaradi posledic poplav, ki jih je povzročilo hudourno delovanje voda in plazenje tal v preteklih dneh in zaradi izvajanja nujnih intervencijskih del s težko gradbeno mehanizacijo so pri Civilni zaščiti, zaradi varnosti omejili dostop na nevarna… »

Na najbolj prizadetih območjih bo od sobote veljal poseben režim za dostop prostovoljcev

Gorenjski glas 11.08.2023
Ljubljana – Poveljnik Civilne zaščite Srečko Šestan je z odredbo določil, da za območje Črne na Koroškem, Mežice, Solčave, Luč in Mozirja od sobote do preklica zaradi varnosti velja poseben režim za dostop prostovoljcev. Izdal je tudi… »

Poseben režim bo veljal v Črni, Mežici, Solčavi, Lučah, Mozirju in Ljubnem

Delo 11.08.2023
Čeprav je veliko ljudi izrazilo pripravljenost pomagati na terenu, je nujno, da je pomoč organizirana in da je poskrbljeno za varnost. Na območjih, ki so jih prejšnji konec tedna prizadele poplave in plazovi, še vedno odpravljajo njihove posledice… »

Medved: Povsem uničenih ali neprimernih za bivanje približno 400 hiš

Delo 11.08.2023
Na območjih, ki so jih prejšnji konec tedna prizadele poplave in plazovi, še vedno poteka odprava njihovih posledic. Na prizadetih območjih še vedno poteka odprava njihovih posledic. Čeprav jim je marsikje že uspelo zagotoviti zasilne dostope, pa… »

PRIZADETA OBMOČJA DO NADALJNJEGA VAROVANA: Odredba o posebnem režimu za dostop prostovoljcev

Regional 11.08.2023
Poveljnik Civilne zaščite Srečko Šestan je z odredbo določil, da za območje Črne na Koroškem, Mežice, Solčave, Luč in Mozirja od sobote do preklica zaradi varnosti velja poseben režim za dostop prostovoljcev. Izdal je tudi odredbo, da bo v… »

Določili pet "nevarnih" območij, kjer bo policija omejevala dostop #video

SiolNET 11.08.2023
Po razglasitvi dneva solidarnosti je poveljnik civilne zaščite Srečko Šestan danes izdal odredbo, s katero je ne glede na ponedeljkov prosti dan odredil delo zaposlenim pri izvajalcih kritične infrastrukture. Podpisal je tudi odredbo, s katero so… »

Prvi interventni ukrepi po poplavah / Poseben režim za prostovoljce

Mladina 11.08.2023
V Črni na Koroškem, Mežici, Solčavi, Lučah in Mozirju od sobote poseben režim za prostovoljce. Poveljnik Civilne zaščite Srečko Šestan je z odredbo določil, da za območje Črne na Koroškem, Mežice, Solčave, Luč in Mozirja od sobote do… »

Danes bo izdana odredba: Civilna zaščita se boji velikega navala ljudi

Zurnal24 11.08.2023
Danes pričakovati navodila glede dneva solidarnosti in pomoči prostovoljcev v prihodnjih dneh. Po razglasitvi dneva solidarnosti bo poveljnik Civilne zaščite Srečko Šestan po napovedih danes izdal odredbo, s katero bo ne glede na ponedeljkov prost… »

DOBILI BOMO NAVODILA GLEDE DNEVA SOLIDARNOSTI: Definirali bodo območja, kjer bo veljal poseben režim

Regional 11.08.2023
Po razglasitvi dneva solidarnosti bo poveljnik Civilne zaščite Srečko Šestan po napovedih danes izdal odredbo, s katero bo ne glede na ponedeljkov prost dan odredil delo zaposlenim pri izvajalcih kritične infrastrukture. Obenem pripravljajo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem