Povezane novice

Slovenci z drugo postavo boljši od Kameruna

SiolNET 11.08.2023
Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je po četrtkovi zmagi nad Egiptom (3:1) v dvorani Tabor v Mariboru, kjer se je od aktivnega igranja uradno poslovil Mitja Gasparini, odigrala še eno pripravljalno tekmo. S 3:2 v nizih je premagala še Kamerun… »

Slovenci na krilih mladih v petem nizu strli Kamerun

RTV Slovenija 11.08.2023
Odbojkarji Slovenije so dobili tudi drugo pripravljalno tekmo v Mariboru v dveh dneh. Kamerun so premagali s 3:2. Izkazal se je predvsem mladi korektor Nik Mujanović, ki je dosegel 23 točk, kar je njegov reprezentančni rekord. Slovenski selektor… »

Slovenija je v Mariboru ugnala še Kamerun

Delo 11.08.2023
Izbranci selektorja Gheorgheja Cretuja so dvojček pripravljalnih tekem končali z dvema zmagama. Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v pripravljalnem dvoboju pred evropskim prvenstvom v Bolgariji danes premagala Kamerun s 3:2 (17, -21, -18, 20… »

Čustveno slovo od legende: "Da smo danes tu, se lahko zahvalimo njemu!"

Zurnal24 11.08.2023
Mitja Gasparini je pustil globok pečat v slovenski odbojki. Slovenska moška reprezentanca se pospešeno pripravlja za nastop na evropskem prvenstvu, na katerem bo branila srebrno kolajno. V sklopu priprav Maribor tako ta konec tedna gosti edini domači… »

"HVALA, GASPA!" Izolan še zadnjič oblekel reprezentančni dres (FOTO, VIDEO)

Regional 11.08.2023
Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v pripravljalni tekmi pred evropskim prvenstvom v Bolgariji včeraj v Mariboru premagala Egipt s 3:1 (-28, 20, 13, 18). Slovenci bodo danes v Mariboru igrali še s Kamerunom. Slovenci so po koncu nastopov v… »

Slovenski odbojkarji ob slovesu legende do zmage

Delo 11.08.2023
Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v Mariboru s 3:1 premagala Egipt. Pred tekmo se je poslovil dolgoletni reprezentant Mitja Gasparini. Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v pripravljalni tekmi pred evropskim prvenstvom v Bolgariji… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem