Povezane novice

Slovenci tekmo odprli s petimi trojkami, sledila je velika streznitev

SiolNET 11.08.2023
Slovenska košarkarska reprezentanca se je na peti pripravljalni tekmi spopadla s svetovnimi in evropskimi prvaki Španci. Luka Dončić in soigralci so tekmo odprli s petimi trojkami, nakar so domači v drugi četrtini zaigrali resneje v obrambi, jo… »

Dončić pred večerno tekmo s Španci prejel posebno priznanje

RTV Slovenija 11.08.2023
Slovenska košarkarska reprezentanca ta konec tedna s tekmama proti Španiji in ZDA sodeluje na prijateljskem turnirju v Malagi ob 100. obletnici španske košarkarske zveze. Luka Dončić je prejel posebno priznanje za svoje dosežke. Za prvega zvezdnika… »

Udaren slovenski začetek, a bolj klavrn konec

RTV Slovenija 11.08.2023
Slovenska košarkarska reprezentanca je v Malagi s štirimi zadetimi trojkami začela dvoboj proti Španiji, a svetovni prvaki, ki so razkrili kar nekaj slovenskih slabosti, so po zaostanku 13 točk hitro prevzeli nadzor in bili na koncu boljši z 99:79… »

Visok poraz Slovenije proti Špancem v Malagi

Zurnal24 11.08.2023
Slovenska košarkarska reprezentanca je na pripravljalnem turnirju v Malagi doživela visok poraz proti domačinom. Španci so slavili z 99:79. Slovenija je v tekmo vstopila fantastično, z odličnim metom za tri točke. Tako so varovanci Aleksandra… »

Spektakel! Luka Dončić bo po petih letih spet zaigral v Španiji

Zurnal24 11.08.2023
Slovenska košarkarska reprezentanca bo danes in jutri sodelovala na prijateljskem turnirju v Malagi ob 100. obletnici španske košarkarske zveze. Najprej se bo pomerila z aktualnimi evropskimi in svetovnimi prvaki Španci, nato še z olimpijskimi… »

Dragić: Za reprezentanco bom naredil, kar koli bo treba

RTV Slovenija 11.08.2023
V trenutni zasedbi ima najdaljši reprezentančni staž Zoran Dragić, ki dobro pozna Malago, kjer bodo slovenski košarkarji odigrali dve pripravljalni tekmi proti aktualnim prvakom vseh velikih tekmovanj. Slovenija ima pred odhodom na Japonsko, kjer bo… »

Slovenija v Malago po iskanje odgovorov

Dnevnik 11.08.2023
Slovenska košarkarska reprezentanca je pred svetovnim prvenstvom odpotovala na pripravljalni turnir v Malago. Danes ob 21.30 jo čaka obračun proti Španiji, jutri ob isti uri pa še proti ZDA. Potem ko je slovenska košarkarska reprezentanca v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem