Povezane novice

Golob se je na terenu srečal tudi z Janšo in Pahorjem #foto #video

SiolNET 11.08.2023
Predsednik vlade Robert Golob si je v Zgornji Savinjski dolini ogledal nekatera območja, ki so jih prizadele nedavne ujme. V Braslovčah se je srečal z župani občin v regiji, v Nazarjah z direktorji nekaterih podjetij, prizadetih v ujmi, v Lučah pa z… »

Popolnoma uničenih 400 hiš. Golob: Država ima dovolj sredstev za intervencijske ukrepe.

RTV Slovenija 11.08.2023
Premier Robert Golob je v Savinjski dolini z župani najbolj prizadetih občin preveril, kako ljudem zagotoviti nove domove. Dejal je, da ima država dovolj sredstev za intervencijske ukrepe po ujmah. Zaradi ujme je neprimernih za bivanje okoli 400 hiš… »

Golob: "Moramo iti korak po korak, vsak dan posebej"

Zurnal24 11.08.2023
Predsednik vlade Robert Golob si je danes v Zgornji Savinjski dolini ogledal nekatera območja, ki so jih prizadele nedavne ujme. Kot je predsednik vlade Robert Golob povedal v izjavi za medije, ima država dovolj sredstev za intervencijske ukrepe po… »

Golob: Država ima dovolj sredstev za intervencijske ukrepe po ujmah

Dnevnik 11.08.2023
Predsednik vlade Robert Golob si je danes v Zgornji Savinjski dolini ogledal nekatera območja, ki so jih prizadele nedavne ujme. Kot je povedal v izjavi za medije, ima država dovolj sredstev za intervencijske ukrepe po ujmah. Za prebivalstvo pa bo vlada… »

Vodnatost rek se umirja: Na poplavljenih območjih še vedno veliko pomoči, Melania Trump svari pred uničujočo močjo narave

Dnevnik 11.08.2023
Tudi danes potekajo aktivnosti sil zaščite in reševanja na več deloviščih v krajih, ki jih je minuli konec tedna prizadela ujma. Najbolj prizadeto območje ostajata Zgornja Savinjska dolina in del Koroške regije. Vodnatost rek v Sloveniji se… »

Številne ceste ostajajo neprevozne; Preverite, katere

Nova 24TV 11.08.2023
Zapore na cesti zaradi poplav Na območjih, ki so jih minuli konec tedna prizadele poplave in plazovi, še vedno poteka odprava posledic. Čeprav so marsikje že uspeli zagotoviti zasilne dostope, pa veliko cest še ostaja neprevoznih. Tudi to noč in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem