Povezane novice

Olmo s hat-trickom pokvaril veliki debi Kana pri Bayernu

RTV Slovenija 12.08.2023
RB Leipzig, za katerega igrata Benjamin Šeško in Kevin Kampl, je v velikem slogu osvojil nemški superpokal. V finalu je na Allianz Areni v Münchnu s 3:0 premagal Bayern, za katerega je prvič po odmevnem prestopu iz Tottenhama zaigral Harry Kane… »

Šeško po hat-tricku Olma dvignil lovoriko, Kane debitiral

SiolNET 12.08.2023
S hat-trickom Danija Olma je RB Leipzig premagal Bayern München in sploh prvič dvignil nemško superpokalno lovoriko. Slovenski reprezentant Benjamin Šeško je odigral zadnje pol ure, za Bavarce je debitiral angleški zvezdnik Harry Kane. Drugi nemški… »

Dembele podpisal za PSG; vodstvo La lige vložilo pritožbo proti Parižanom

RTV Slovenija 12.08.2023
Ousmane Dembele je uradno postal član PSG. Francoski prvak je krilnega napadalca odkupil od Barcelone, kjer je igral šest sezon. S Parižani je podpisal petletno pogodbo. Dembele je imel veljavno pogodbo s katalonsko zasedbo do leta 2024, a je pariška… »

Uradno: Kane je član Bayerna, Dembele v PSG, Kampl in Šeško dobila novega soigralca

SiolNET 12.08.2023
Pestro sobotno dogajanje na nogometnih zelenicah. Harry Kane se uradno seli na Bavarsko, Ousmane Dembele pa predčasno zapušča Barcelono, kariero bo nadaljeval v dresu PSG-ja. Novega soigralca sta dobila tudi slovenska nogometaša Kevin Kampl in… »

Konec prestopne sage: Kane tudi uradno v Bayern

RTV Slovenija 12.08.2023
Kapetan angleške nogometne reprezentance Harry Kane bo kariero tudi uradno nadaljeval v Bayernu. Najuspešnejši nemški klub bo Tottenhamu plačal 110 milijonov evrov odškodnine. Dolgo se je šušljalo o prestopu, ki se je vendarle zgodil. Harry Kane… »

Harry Kane: Zelo sem vesel, da sem postal del družine Bayerna

Dnevnik 12.08.2023
Nemški nogometni velikan Bayern je potrdil, da je v svoje vrste zvabil angleškega reprezentančnega napadalca Harrya Kana. Tridesetletni Anglež bo za 33-kratne državne in 20-kratne nemške pokalne prvake ter šestkratne zmagovalce evropske lige… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem