Povezane novice

V ponedeljek bodo na Prevaljah odprli prvi most čez Mežo, v petek še drugega

SiolNET 13.08.2023
Promet po nadomestnem mostu čez reko Mežo, ki so ga na Prevaljah s pomočjo nemške inženirske ekipe začeli postavljati v petek, bo stekel v ponedeljek, je danes povedal župan občine Prevalje Matic Tasič. Predvidoma do prihodnjega petka bodo… »

V Lučah znova priklopljeni na vodovod, promet po montažnem mostu na Prevaljah bo stekel v ponedeljek

Dnevnik 13.08.2023
V aplikaciji Poplave 2023 je trenutno prijavljenih več kot 30.000 ljudi, samo danes ponoči so dobili prijave za napotitev 90 različnih skupin. Napotovanje na teren poteka brez težav, prav tako prostovoljci upoštevajo z odredbo izdane omejitve, je na… »

Razporejanje prostovoljcev potekalo nemoteno. Most na Prevaljah bo odprt v ponedeljek.

RTV Slovenija 13.08.2023
Po državi so tudi danes številni prostovoljci pomagali odstranjevati posledice poplav. Poveljnik civilne zaščite Srečko Šestan zagotavlja, da delo na terenu poteka nemoteno, ob tem pa vse, ki se odpravljajo pomagat, opozarja na ustrezno opremo… »

Prostovoljci in aplikacija Poplave 2023 / Prijavljenih več kot 30.000 ljudi

Mladina 13.08.2023
Napotovanje na teren poteka brez težav, prav tako prostovoljci upoštevajo z odredbo izdane omejitve. V aplikaciji Poplave 2023 je trenutno prijavljenih več kot 30.000 ljudi, samo danes ponoči so dobili prijave za napotitev 90 različnih skupin… »

Promet po mostu na Prevaljah bo stekel v ponedeljek

Mladina 13.08.2023
Predvidoma do prihodnjega petka bodo postavili še drugi nadomestni most čez Mežo, v občini pa začenjajo tudi z izgradnjo vodovoda med Prevaljami in Mežico. Promet po nadomestnem mostu čez reko Mežo, ki so ga na Prevaljah začeli postavljati v… »

Še gobarji so danes ostali doma

Zurnal24 13.08.2023
Pristojni zelo zadovoljni in hvaležni zaradi učinkovitega dela prostovoljcev pri odpravljanju posledic poplav. Danes ponoči se je javilo kar 90 novih skupin. V aplikaciji Poplave 2023 je trenutno prijavljenih več kot 30.000 ljudi, samo danes ponoči… »

Čiščenje se nadaljuje, primeri črevesno nalezljivih bolezni tudi v Mengšu

Delo 13.08.2023
Nekatere ceste in mostovi so po državi še vedno zaprti, ponekod imajo težave z vodooskrbo. V Lučah spet vodovod. Na območjih, ki jih je prejšnji konec tedna prizadela katastrofalna ujma, se tudi danes nadaljuje čiščenje domov, cest in… »

Pokazali, kaj je Dončić doniral za poplave

Zurnal24 13.08.2023
Pomoč za prizadeta območja še naprej priteka z vseh strani, postavljajo se že novi mostovi, nadaljuje se čiščenje zalitih domov in površin. Ne le v Sloveniji, tudi v tujini po cerkvah nabirke za prizadete. Na prizadetih območjih hitijo s… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem