Povezane novice

Po pol stoletja spet naslov za Belgijo, Pogačarja opazili v zanimivi vlogi

SiolNET 13.08.2023
Zmagovalka elitne ženske cestne dirke na svetovnem prvenstvu v kolesarstvu v Glasgowu na Škotskem je Belgijka Lotte Kopecky. Srebrno medaljo je osvojila Nizozemka Demi Vollering, bron pa Danka Cecilie Ludwig. Od treh Slovenk, ki so bile na startu, je v… »

Tadej Pogačar med zadnjimi romantiki na Škotskem

Delo 13.08.2023
Slovenci si bomo prvo super kolesarsko prvenstvo zapomnili po bronu svetovne številke ena. Na vrsti Vuelta z Rogliče, Vingegaardom in Evenepoelom. Z zmagoslavjem Belgijke Lotte Kopecky na cestni dirki profesionalk – Eugenia Bujak jo je končala na 54… »

Lotte Kopecky svetovna prvakinja v cestni vožnji

Dnevnik 13.08.2023
Belgijka Lotte Kopecky je zmagovalka zadnje preizkušnje na svetovnem prvenstvu v kolesarstvu. V cestni dirki je na ulicah Glasgowa upravičila vlogo prve favoritinje. Srebrno medaljo je osvojila Nizozemka Demi Vollering, bron pa Danka Cecilie Ludwig. Od… »

Lotte Kopecky najhitrejša, od Slovenk do cilja le Eugenia Bujak

Delo 13.08.2023
Belgijska kolesarka je na cestni dirki na svetovnem prvenstvu v Glasgowu upravičila vlogo prve favoritinje. Belgijka Lotte Kopecky je zmagovalka zadnje preizkušnje na svetovnem prvenstvu v kolesarstvu. Na cestni dirki po ulicah Glasgowa je upravičila… »

Kopecky upravičila vlogo favoritinje in končala dolgo belgijsko sušo

RTV Slovenija 13.08.2023
Belgijka Lotte Kopecky je postala svetovna prvakinja na cestni kolesarski dirki, drugo mesto je v ciljnem šprintu osvojila Demi Vollering, tretja je bila Danka Cecilie Uttrup Ludwig. Dirka je minila v begu švicarske kolesarke Elise Chabbey, ki si je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem