Povezane novice

Golob: Okoli tisoč družin je izgubilo vse #foto

SiolNET 14.08.2023
Premier Robert Golob si je danes ogledal posledice uničujočih poplav v Komendi in Mengšu. Po Golobovih besedah so ujme po nekaterih ocenah prizadele od deset tisoč do 15 tisoč gospodinjstev, od tega je tisoč takšnih, ki so izgubila vse. "Najprej je… »

Domačini Golobu med drugim predlagali zadrževalnike vode in odpis dajatev

RTV Slovenija 14.08.2023
Premier Robert Golob o ukrepih za pomoč prizadetim še ni želel govoriti, je pa povedal, da je dobrodošel vsak predlog. Prizadetih je od 10.000 do 15.000 gospodinjstev, najprej pa je treba pomagati tistim, ki so izgubili vse, je dejal. Vlada bo predlog… »

V Mengšu izziv iskanje prostorov za vrtec

Zurnal24 14.08.2023
Predsednik vlade Robert Golob si je ob današnjem dnevu solidarnosti ogledal posledice ujme v Komendi in Mengšu. V Komendi je izpostavil, da so največ škode utrpeli ljudje na svojih domovih, prizadetih je 80 odstotkov prebivalcev. V Mengšu je najbolj… »

Golob: "Skupaj smo najmočnejši"

Zurnal24 14.08.2023
Premier ob današnjem dnevu: "Pomoč ima več obrazov in je dobrodošla na več načinov." Premier Robert Golob danes nagovarja Slovence in Slovenke: "Zaradi naravne nesreče, ki je prizadela Slovenijo, smo današnji dan razglasili za dan solidarnosti in… »

Slovenija / »Skupaj smo najmočnejši«

Mladina 14.08.2023
Predsednica republike Nataša Pirc Musar in premier Robrt Golob s poslanicama ob dnevu solidarnosti. Predsednica republike Nataša Pirc Musar in premier Robert Golob sta v poslanicah ob današnjem prazniku pozvala k solidarnosti. Če bo pomoč prišla… »

Slovenija nima srca le v imenu

Delo 14.08.2023
Pomoč ima več obrazov, dobrodošla pa je danes in bo tudi čez mesec, je dejal premier Robert Golob. Predsednica republike Nataša Pirc Musar in premier Robert Golob sta v poslanicah ob današnjem prazniku pozvala k solidarnosti. Če bo pomoč prišla… »

Zaposleni z delovnih mest na delovne akcije

Delo 14.08.2023
Kako bodo podjetja in njihovi delavci sodelovali pri odpravi posledic naravne nesreče? Vlada je današnji dan razglasila za dela prost dan, čemur so v gospodarstvu večinoma nasprotovali. Bodo pa v več podjetjih dan solidarnosti izkoristili za… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem