Povezane novice

Ali so požari na Havajih podtaknjeni?

Nova 24TV 14.08.2023
So bili požari na Havajih podtaknjeni? (Foto: Twitter) Na Havajih divjajo požari in to prav na območjih v lasti lokalne staroselske skupnosti. Pojavlja se vprašanje, ali bi bili lahko podtaknjeni, po tragediji pa bodo zemljišča staroselcev prešla v… »

Na Mauiju večji deli požara pod nadzorom. Na pogorišču bi lahko našli od 10 do 20 žrtev na dan.

RTV Slovenija 14.08.2023
Razmere na havajskem otoku Maui se postopoma umirjajo. Oblasti so v nedeljo sporočile, da so večji deli požara pod nadzorom. Umrlo je najmanj 93 ljudi, še vedno pa jih pogrešajo več kot 1000. Požari, ki so prejšnji teden nenadoma zajeli Maui in… »

#foto Na Mauiju vse več požarov pod nadzorom, preiskava se še ni začela

Dnevnik 14.08.2023
Razmere na havajskem otoku Maui se postopoma umirjajo. Oblasti so v nedeljo sporočile, da so večji deli požara pod nadzorom. Ena najhujših naravnih nesreč v ZDA je terjala najmanj 93 življenj, še vedno pa pogrešajo več kot 1000 ljudi. Za mrtvimi… »

Jason Momoa po požarih na Havajih poziva turiste: Prosim, ne hodite na Maui

RTV Slovenija 14.08.2023
Igralski zvezdnik Jason Momoa, ki se je rodil na Havajih, je turiste pozval, naj nekaj časa ne obiskujejo otoka Maui, ki so ga prizadeli hudi požari. "Ljudem na Havajih je treba dati čas za žalovanje, okrevanje in obnovo," je zapisal. 44-letni igralec… »

Na Havajih rojeni igralec opozarja turiste

Delo 14.08.2023
Maui zdaj ni pravi kraj za počitnice, pravi igralec Jason Momoa, nizkocenovni leti so potrebni za evakuacijo ljudi. Igralec Jason Momoa (Igra prestolov, Aquaman, Dune: peščeni planet) je na družbenih omrežjih objavil sporočilo, v katerem poziva… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem