Povezane novice

Rusija trdi, da je prestregla norveško vojaško letalo

SiolNET 14.08.2023
Rusko vojaško letalo je danes nad Barentsovim morjem v Arktičnem oceanu prestreglo norveško vojaško letalo, je po poročanju AFP sporočilo rusko obrambno ministrstvo. Norveško morsko patruljno letalo naj bi se bližalo ruski meji, a se je obrnilo in… »

ZDA napovedale za 200 milijonov dolarjev orožarske pomoči Ukrajini

RTV Slovenija 14.08.2023
Ukrajina je po navedbah Kijeva prejšnji teden znova zavzela del ozemlja okoli mesta Bahmut na vzhodu države, ki so ga poleti osvojile ruske sile. Rusija medtem nadaljuje napade, v katerih sta bila ubita dva človeka, več je ranjenih. Ukrajinske oblasti… »

Ukrajina osvobaja Bahmut

Nova 24TV 14.08.2023
Vojna v Ukrajini (foto: tw) Ukrajina je po navedbah Kijeva prejšnji teden ponovna zavzela del ozemlja okoli mesta Bahmut na vzhodu države, ki so ga poleti osvojile ruske sile. Rusija medtem nadaljuje napade. O raketnih napadih so davi poročali z… »

Ukrajina osvobodila del ozemlja pri Bahmutu

Dnevnik 14.08.2023
Ukrajina je po navedbah Kijeva prejšnji teden ponovna zavzela del ozemlja okoli mesta Bahmut na vzhodu države, ki so ga poleti osvojile ruske sile. Rusija medtem nadaljuje napade. O raketnih napadih so davi poročali iz območja Odese in Zaporožja… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem