Povezane novice

Delovni stroj pri delu huje poškodoval prostovoljca

SiolNET 15.08.2023
Na območju Komende, kjer odpravljajo posledice uničujočih poplav, je v ponedeljek delovni stroj zapeljal čez tovornjakarja, pri čemer ga je ta huje poškodoval, a ni v smrtni nevarnosti. Bagrist je na območju Komende zapeljal čez tovornjakarja, ki… »

Bager na odlagališču odpadnega materiala iz poplav v Komendi zbil in delno prevozil moškega

Gorenjski glas 15.08.2023
Komenda – V Komendi se je na območju komunalnega odlagališča v ponedeljek zgodila delovna nesreča, v kateri je voznik bagra z naloženim materialom zbil in delno prevozil moškega, ki se je pri tem huje poškodoval. Ta je sicer s tovornim vozilom… »

DELOVNA NESREČA V KOMENDI: Bager zbil in delno prevozil moškega

Regional 15.08.2023
V Komendi se je na območju komunalnega odlagališča v ponedeljek zgodila delovna nesreča, v kateri je voznik bagra z naloženim materialom zbil in delno prevozil moškega, ki se je pri tem huje poškodoval. Ta je sicer s tovornim vozilom pripeljal… »

V Komendi bagrist med sanacijo poplav povozil tovornjakarja

RTV Slovenija 15.08.2023
V ponedeljek okoli 13. ure so bili policisti obveščeni o delovni nesreči med sanacijskimi deli na območju Komende. Bagrist je zbil in delno povozil voznika tovornjaka in ga pri tem hudo poškodoval. Po doslej zbranih podatkih so policisti ugotovili… »

Huda nesreča pri odstranjevanju posledic: z bagrom povozil moškega

Zurnal24 15.08.2023
Moškega so huje poškodovanega odpeljali v UKC. V Komendi se je na območju komunalnega odlagališča v ponedeljek zgodila delovna nesreča, v kateri je voznik bagra z naloženim materialom zbil in delno prevozil moškega, ki se je pri tem huje… »

Huda nesreča v Komendi: Čez prostovoljca zapeljal bager

Necenzurirano 15.08.2023
Na solidarnostni ponedeljek ni počivala niti nesreča. Na območju Komende se je med včerajšnjo sanacijo po katastrofalnih poplavah pripetila hujša nesreča pri delu. Nesreča, v kateri jo je huje skupil eden od prostovoljcev, ki so pomagali pri… »

Bager na odlagališču odpadnega materiala zbil in delno prevozil moškega

Delo 15.08.2023
V Komendi se je na območju komunalnega odlagališča v ponedeljek zgodila delovna nesreča, v kateri je voznik bagra z naloženim materialom zbil in delno prevozil moškega, ki se je pri tem huje poškodoval. Ta je sicer s tovornim vozilom pripeljal… »

Viličar zapeljal prek prostovoljca. Ta je hudo ranjen in se zdravi v UKC Ljubljana!

Nova 24TV 15.08.2023
Foto: zajem zaslona Saj ni res pa je. Golobov dan solidarnosti je Sloveniji prinesel delavno nesrečo, ko je prostovoljca zadel viličar in ga povozil. Prostovoljec je bil hudo ranjen. Okoli 13. ure je bila policija obveščena o delovni nesreči na… »

Novice dneva »

Glavni tožilec ICC zahteva aretacijo Netanjahuja

Necenzurirano pred dvema uramaše 5 povezanih

V Iranu potrdili smrt predsednika Raisija

Mladina pred 6 uramiše 5 povezanih

Opolnoči pocenitev bencina in dizla

Necenzurirano pred 4 uramiše 5 povezanih
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem