Povezane novice

Landa se seli k Evenepoelu, Martinez k Bora-Hansgrohe

SiolNET 15.08.2023
Tako kot v preostalih športih je tudi v kolesarstvu te dni pestro na tržnici. Vrstijo se številne selitve, Mikel Landa bo od leta 2024 član belgijske zasedbe Soudal-Quick Step, Daniel Martinez se seli k Bora-Hansgrohe, Matteo Jorgenson po novem v… »

Primož Roglič uspešno odprl generalko za Vuelto

Delo 15.08.2023
Pred zadnjim vrhuncem sezone slovenski kolesarski šampion tekmuje še na dirki po Burgosu, kjer je prvo etapo varno zaključil v glavnini. S šprintom glavnine, ki je pripadel Juanu Sebastianu Molanu, se je začela petdnevna dirka po Burgosu. Ta bo za… »

Molano upravičil vlogo favorita uvodne etape

RTV Slovenija 15.08.2023
Začela se je Dirka po Burgosu, ki Primožu Rogliču in Janu Tratniku služi kot generalka pred Dirko po Španiji. Prvo etapo je dobil Kolumbijec Juan Sebastián Molano (UAE Emirates). Na trasi od Villalbe de Duera do Burgosa je bil Molano po 161 km v… »

Molanu pričakovano prva etapa po Burgosu, Roglič z glavnino

Dnevnik 15.08.2023
Kolumbijec Juan Sebastian Molano (UAE Team Emirates) je zmagovalec prve etape kolesarske dirke po Burgosu. Na trasi od Villalbe de Duera do Burgosa je bil po 161 km v ciljnem sprintu boljši od Španca Ivana Garcie Cortine in Italijana Edoarda Affinija… »

Kakšna okrepitev za Primoža Rogliča, novo veliko ime pri Jumbo-Vismi

Zurnal24 15.08.2023
Primož Roglič in Jan Tratnik bosta imela v naslednji sezoni pri Jumbo-Vismi novega sotekmovalca. Ameriški kolesar Matteo Jorgenson je novi član nizozemske ekipe Jumbo-Visma, za katero kolesarita dva Slovenca, Primož Roglič in Jan Tratnik… »

Roglič začel tekmovalno ogrevanje pred Vuelto, prvo etapo preživel mirno

SiolNET 15.08.2023
S 161 kilometrov dolgo, pretežno ravninsko etapo od mesta Villalba de Duero do Burgosa se je začela petdnevna etapna dirka po Burgosu, ki bo trajala do 19. avgusta. Številni kolesarji, med njimi tudi Primož Roglič, Jan Tratnik in Domen Novak, jo bodo… »

Prva etapa končana po Rogličevih načrtih

Zurnal24 15.08.2023
Molanu pričakovano prva etapa po Burgosu, Roglič mirno, brez kakšnih pretresov, končal v času glavnine. Kolumbijec Juan Sebastian Molano (UAE Team Emirates) je zmagovalec prve etape kolesarske dirke po Burgosu. Na trasi od Villalbe de Duera do… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem