Povezane novice

NOVE CENE GORIVA TUDI NA HRVAŠKEM: Se vam bo še izplačalo natočiti gorivo pri sosedih?

Regional 16.08.2023
Hrvaška vlada je na ponedeljkovi dopisni seji določila nove cene pogonskih goriv, ki veljajo od danes. Liter 95-oktanskega bencina se je podražil za tri cente in po novem stane 1,54 evra, občutno pa se je zvišala cena dizla. Liter dizla se je… »

Na Hrvaškem občutna sprememba cene dizla

SiolNET 16.08.2023
Hrvaška vlada je na ponedeljkovi dopisni seji določila nove cene pogonskih goriv, ki veljajo od danes. Liter 95-oktanskega bencina se je podražil za tri cente in po novem stane 1,54 evra, občutno pa se je zvišala cena dizelskega goriva. Liter dizla… »

Cene pogonskih goriv ostajajo nespremenjene

Delo 16.08.2023
Kurilno olje, kljub močnemu znižanju trošarine, nekoliko dražje. Vlada je znižala trošarine na pogonska goriva in kurilno olje. S tem bodo cene pogonskih goriv na črpalkah izven avtocest ostale nespremenjene. Kurilno olje se bo vseeno nekoliko… »

VLADA SE JE ODLOČILA: Takšne bodo od jutri cene pogonskih goriv

Regional 16.08.2023
Regulirane cene pogonskih goriv bodo s četrtkom ostale nespremenjene. Vlada se je namreč na dopisni seji skladno z napovedmi odločila z znižanjem trošarin ublažiti rast cen nafte in naftnih derivatov na veleprodajnih trgih. Za liter bencina bo tako… »

Dokončno znano. Takšne so nove cene goriv

Zurnal24 16.08.2023
Vlada je sprejela odločitev o novih cenah goriv, ki začnejo veljati ob polnoči. Regulirane cene pogonskih goriv in kurilnega olja bodo s četrtkom ostale nespremenjene, je danes zagotovil minister za okolje, podnebje in energijo Bojan Kumer. Na vladi… »

Zaradi znižanja trošarin cene pogonskih goriv s četrtkom ostajajo nespremenjene

Dnevnik 16.08.2023
Regulirane cene pogonskih goriv in kurilnega olja bodo s četrtkom ostale nespremenjene, je danes zagotovil minister za okolje, podnebje in energijo Bojan Kumer. Na vladi so se namreč dogovorili z znižanjem trošarin ublažiti rast cen na veleprodajnih… »

Regulirane cene bencina ostajajo nespremenjene

RTV Slovenija 16.08.2023
Regulirane cene pogonskih goriv s četrtkom ostajajo nespremenjene, saj je vlada znižala trošarine. Cene pogonskih goriv zunaj avtocest in hitrih cest so za liter bencina 1,511 evra, dizelskega goriva 1,55 evra. Cena kurilnega olja pa naj bi se… »

Cene goriv: Se vam bolj splača tankati pri sosedih?

Zurnal24 16.08.2023
Cene naftnih derivatov se bodo pri nas spremenile ob polnoči, pri naših sosedih že točijo po novem. Na Hrvaškem, kjer še vedno dopustuje veliko Slovencev, so se ob polnoči spremenile cene pogonskih goriv. Za liter bencina je treba po novem odšteti… »

GORIVO SE MORDA KLJUB VSEMU NE BO PODRAŽILO: Vlada naj bi posegla v trošarine

Regional 16.08.2023
Vlada naj bi danes na dopisni seji po neuradnih informacijah posegla v trošarine in preprečila dvig cen pogonskih goriv zunaj avtocest in hitrih cest. Tako naj bi v prihodnjem 14-dnevnem obdobju, ki se bo začelo v četrtek, cene ostale na dosedanjih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem