Povezane novice

Prenos tekme Celje – Neman Grodno na TV SLO 2, Ikwuemesi odhaja v Salernitano

RTV Slovenija 16.08.2023
Nogometaši Celja bodo v četrtek ob 20.00 v Győru lovili preboj v 4. predkrog Konferenčne lige. Pred povratno tekmo proti Nemanu iz Grodnega, ki bo odigrana pred praznimi tribunami, imajo gol prednosti. Prenos srečanja bo na TV Slovenija 2 in MMC-ju… »

Evropska rapsodija Celja, Turki po kaosu na tribunah izločili Maribor

SiolNET 16.08.2023
Nogometaši Celja so pred praznimi tribunami na Madžarskem na krilih dvakratnih strelcev Luke Bobičanca in Juliena Lamyja beloruski Neman nadigrali s 4:1 in napredovali v play-off kvalifikacij za konferenčno ligo, kjer jih čaka Maccabi iz Tel Aviva… »

Iličića bodo tudi v Ljudskem vrtu čuvali za drugi polčas

RTV Slovenija 16.08.2023
Josip Iličić bo tudi na povratni tekmi kvalifikacij za Konferenčno ligo proti Fenerbahčeju adut Maribora s klopi, je razkril trener Damir Krznar. Zadnjič naj bi v četrtek ob 20.15 v vijoličastem dresu igral Ivan Brnić, ki se, kot kaže, seli v… »

Olimpija daleč od sanj

Dnevnik 16.08.2023
Olimpija je proti Galatasarayu spoznala, kako daleč je še od nogometne lige prvakov. Trener Joao Henriques je prepričan, da so si Ljubljančani na dveh tekmah zaslužili vsaj en gol. Nogometaši Olimpije so v dveh tekmah z Galatasarayem, ki je… »

Slab nogometni izkupiček

Gorenjski glas 16.08.2023
Kranj – Nogometaši v Prvi ligi Telemach so odigrali tekme 4. kroga. Kluba s širše Gorenjske sta bila poražena. V Ljubljani sta se pomerili ekipi Olimpije in Domžal. Ljubljančani so slavili z 2 : 1 (1 : 0). Domžalčani so se favoriziranim… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem