Povezane novice

Kolesarska sedmerica združila moči za žrtve poplav

Delo 16.08.2023
Sedem slovenskih kolesarjev iz svetovne serije v skupni akciji na licitaciji ponuja svojih sedem podpisanih dresov. Izkupiček bo šel v dobrodelne namene. V primeru katastrofalnih dogodkov Slovenci znamo stopiti skupaj, kar se odraža na vseh ravneh… »

Elitna sedmerica kolesarjev z dražbo dresov za žrtve poplav: Vsi za enega, eden za vse

RTV Slovenija 16.08.2023
Slovenski kolesarji, ki nastopajo v svetovni seriji, bodo z dražbo svojih dresov pomagali prizadetim v poplavah, ki so pred kratkim opustošile velik del Slovenije, so sporočili na družbenih omrežjih. Na voljo so podpisani dresi Primoža Rogliča, ki… »

Roglič, Pogačar, Mohorič in ostali z dražbo dresov za žrtve poplav

Dnevnik 16.08.2023
Sedem slovenskih kolesarjev, ki nastopajo v svetovni seriji, med njimi so med drugimi tudi največji zvezdniki Primož Roglič, Tadej Pogačar in Matej Mohorič, bodo z dražbo svojih dresov pomagali žrtvam poplav, ki so prvi konec tedna avgusta… »

Slovenski kolesarski zvezdniki na pomoč žrtvam poplav

Zurnal24 16.08.2023
Dražba poteka na spletni strani Primoža Rogliča. Sedem slovenskih kolesarjev, ki nastopajo v svetovni seriji, med njimi so med drugimi tudi največji zvezdniki Primož Roglič, Tadej Pogačar in Matej Mohorič, bodo z dražbo svojih dresov pomagali… »

Najboljši slovenski kolesarji po katastrofalnih poplavah stopili skupaj

SiolNET 16.08.2023
Po hudih poplavah, ki so v začetku avgusta prizadele mnoge dele Slovenije, je kar nekaj športnikov napovedalo finančno pomoč svoji domovini. Tokrat je skupaj stopila sedmerica slovenskih kolesarjev, ki bodo s sedmimi dresi na dražbi zbirali denar za… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem